Mi az üzlet a Renaultnak abban, hogy Európában Dacia, dél-amerikában Renault néven futtatja a Logant?
akkor nem mindegy lenne már Európában is Renault néven futtatni? Meg pont a szegény országokban futnak csóribb néven, de ez meg fordítva van.
Vagy a Fiat miért gyártja Szerbiában zastava néven a puntót? Ha ugyan olyan mint az olaszországban gyártott, akkor mire fel olcsóbb?
nemmindegy?
ugyanaz a hulladék mindkettő.
renault emblémával se jobb.
" hogy még a pedálok is kárpitozottak legyenek "
ez nagyon jó !
Köszönöm a normális válaszokat, így már érthető :)
Viszont hulladéknak nem nagyon mondanám a Renault-t, tény hogy a német autók jobb minőségűek, na de a Renault-t se kéne lesajnálni, szerintem a legjobb francia autó.
Ezek szerint nem én vagyok a célközönség:D
Nekem a 2 márka egyet jelent a hulladék szóval mind egy, hogy milyen jel van az elején.
"Viszont hulladéknak nem nagyon mondanám a Renault-t, tény hogy a német autók jobb minőségűek, na de a Renault-t se kéne lesajnálni, szerintem a legjobb francia autó."
és a japánok hol maradnak?! érdekes értékrended van...
am tudtom szerint a HDI peugeot a legjobb francia autó. A renault-nal a megane-t mondják a legjobbnak.
Amugy tény hogy ha annyira sz@r lenne már megszünt volna a márka monjuk az igaz hogy egy toyota-hoz vagy egy mazda-hoz közelébe se ér de olcsok ez álltal könnyebben eladhatóak.
Ujabb szokásos vitaponthoz értünk francia vs. japán.
Mindent ár érték arányban kell nézni: olcsóbb autó, picivel rosszabb minőség. Ennyi. A japán drágább ezért jobb is. Egyébként ha az ár érték arány hányadosát nézed a franciák talán még jobbak is. Majdnem fél áron vannak, de azért nem fele olyan rosszak. Kicsit rosszabbak, de a felével nem.
Röviden az a lényeg, hogy a daciba azokat a technikákat pakolják amik már a renault-nál pár éve kifutottak. Fejleszteni így semmit nem kell, egy csomó régi alkatrészt újra el lehet adni. A szervíz, elosztó központok már megvannak, ezekre sem kell költeni.
Azért nem renault (mint már írták is) mert a renault szeretne jobb pozícióban szerepelni.
Dél amerikában nagyon szegények az emberek, így ott egy logan már maga az isten, és még ha renualt-ként van hirdetve, akkor meg pláne. Ott a renault az európai renault kocsijaival labdába sem tudna rúgni, mert az ottani viszonyokhoz képest nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!