Ladát lehet chip-tuningoltatni?
Figyelt kérdés
Lehet hülyeséget kérdeztem de nem vagyok jártas ilyenbe csak érdeklődni szerettem volna.Esetleg vezércsippet kellene belevenni és akkor lehetne?2011. máj. 1. 18:58
1/6 anonim válasza:
Hogyha találsz benne bármi csippet akkor hajrá.Én szerintem max felfúratni lehet meg ilyenek.Lada az elég öreg ruszki autó amiben nincs csipp.
2/6 anonim válasza:
Ladában szerencsére csak annyi elektronika van, hogy szikrázik a gyertya, így nagyon nincs mit chippelni.
4/6 anonim válasza:
A "chiptuning" során az autó ECU-ját írják át különböző, kifinomult és kevésbé precíz módszerekkel. Az ECU az elektronikus befecskendezést és gyújtást vezérli. Mivel a Ladák nagy részéből ezek hiányoznak, ezért a chiptuning nem működik náluk. Viszont az újabb, elektronikus befecskendezővel szerelt 110-esek, Priorák és Kalinák esetén ez járható út - a régi, 1.7-es befecskendezős motorokat (Niva, újabb kockák motorjai) nem ismerem.
5/6 anonim válasza:
a ladába ilyen elektronika nincs és jól is tették hogy nem raktak bele ha volt is! ... minél több az elektronika annál nagyobb a hibalehetőség
6/6 anonim válasza:
Bontott Golf GTI motor a legjobb "csip" - egy az egyben befér csak keresztben fog állni. Aztán a kocsid is !!!
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!