Eredetiség vizsgálat chip-et le lehet szedni a hátsó szélvédőről? Leszeretném fóliáztatni az ablakokat csak az ugye hogy nézne ki hogy ott van az a chip
Az elsőn szélvédőn kéne lennie.
Gáz ha leveszed mert MUSZÁJ pótolni.
Okmányirodában kérhetsz újat némi zsetonért a régi leszedett bemutatásával. Amit az első szélvédő jobb alsó sarkába ragassz majd mert ott a helye.
Nyugodtan hagyd fenn.
A rendőr előbb-utóbb úgy is leszedeti a fóliát a szélvédőről...
Egy féltenyérnyi fekete fólia KÍVÜLRŐL a legbarátibb jótanácsom ...
:P
A gazdasági és közlekedési miniszter 84/2005. (X.11) GKM rendeletének 3. §-a szerint személygépkocsik esetén, nem csak a hátsó oldalsó ablakok, de a hátsó szélvédő is bármely sötétségű fóliával jogszerűen ellátható, amennyiben a fólia magyarországi minősítéssel ("H" engedély) rendelkezik, valamint a gépjármű két oldalsó tükörrel van ellátva. Pontosítva:
- A "B" oszlop mögötti üvegek (hátsó oldalsó, hátsó szélvédő) csak érvényes "H" minősítő jellel rendelkező anyaggal fóliázhatók, a fényáteresztéstől függetlenül.
Az eredetiség vizsgálat chip nem kötelező, csak volt egy-két cég aki rakott fel! Én azt hittem amikor vettem az autót, hogy akkor most de jó, hogy megúszom a vizsgálatot! Aztán tájékoztattak, hogy egy vakítás csak az egész chip, és ugyanúgy be kell vizsgálni az autót!
:(
NEM ez
van valami kör alaku chippolice + eredetiség vizsgálat van ráírva vagy mi (arról képet nem találtam )
Nekem "E-police eredetiség igazolás" felirat van rajta a chip-en. Amikor vettem az autót már rajta volt, de nem érdekelt senkit, az eredetiség vizsgálatot ugyanúgy ki kellett fizetni!
Nyugodtan leszedheted!
Na közben lefényképeztem az enyémet, szerintem neked is lyen kamumatricád van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!