Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi történne, ha a Forma1-ben...

Mi történne, ha a Forma1-ben nem lennének szabályok?

Figyelt kérdés
A biztonsági szabályokon kívül (Sisak, ruha, bukótér, törésteszt) az autó építésénél szabadjára lehetne engedni a mérnöki fantáziát.
2011. ápr. 28. 20:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez olyan lenne mintha 100 kilós boxoló 47kg-ossal boxolna, halálos zűrzavar.
2011. ápr. 28. 20:52
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát akkor már az F1-ben teljesen normális lenne hogy minden kanyar után az összes autó elnyom egy hangrobbanást, mert olyan tempóval mennének.

Már most is félelmetes hogy milyen "kicsi" motorból mekkora teljesítményt képesek kihozni.

2011. ápr. 28. 20:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Még nagyobb különbség lenne a csapatok között, hiszen a nagy csapatok szinte mindent megengedthetnének maguknak. Amúgy nagyon kíváncsi lennék énis, hogy mi lenne a határ. Véleményem szerint nem is a mérnöki találékonyság adná a határt, hanem a nehézségi erők amiket el tud viselni a pilóta. Bár lehet, hogy g-ruhában vezetnének:D
2011. ápr. 28. 21:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb a hagyományos robbanómotorokat lecserélnék sugárhajtóművekre...
2011. ápr. 29. 08:15
 5/12 anonim válasza:

Kedves 20:52 ezt ajánlom a számodra:

[link]

Kunkli Tivadar (70 kg) vs Bob Sapp (170 kg) K1 mérkőzés...:D

F1-be meg káosz lenne egy kis káosszal és sok autó törmelékkel... :)sok kilóméter kerülne a Safeti Carba... :D

2011. ápr. 29. 08:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Még több lenne a csalás (érzékeny lelkületűek kedvéért a "vitatható spekuláció).

A ring pedig igazi halálpályává avanzsálna.

2011. ápr. 29. 10:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Én már kb 4 éve nem nézem az F1-et a sok hülye szabály végett.
2011. ápr. 29. 12:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
2011. ápr. 29. 13:12
 9/12 anonim ***** válasza:

HÁt én nagyon szivesen megnézném. Jó volna ha Eki bácsi egy évre eltörölne minden szabályt aztán mindenki találjon ki azt amit akar. Régen is miket kinem találtak. Nézzétek meg: [link]

ez is: [link] Szóval szerintem biztosan megugrana a nézettség, de az is biztos hogy egy páran meghalnának. De akkor is kib@szott jó volna látni hogy egy csomó különböző autó versenyzik egymással.

2011. ápr. 29. 18:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a kisseb csapatok kiesnének,mert esélyük sem lenne a nagyokkal szemben,később a nagyobbak is elkezdenének fogyni,majd magszünne aZ F1
2011. ápr. 29. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!