Mit jelent pontosan autóknál a V6-os, V5-ös motor? Mik esetleg az elönyei/hátrányai?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 18:12
1/14 anonim válasza:
v5= v elrendezésű 5 hengeres
v6= v elrendezésű 6 hengeres..
2/14 anonim válasza:
nagy előnye nagyobb a nyomaték és több a paci mint egy soros mocinál
3/14 anonim válasza:
V5-ös blokkot melyik márka gyárt?:O
4/14 A kérdező kommentje:
És hátrányai vannak? Gondolok itt olyanra pl. hogy hallottam olyanról, hogy ha pl. vezérmüszijjat kell cserélni, akkor dupla van benne? Szóval ilyeneket hallottam, hogy mindenböl ha cserélni kell valamit, akkor duplán? Igaz ez?
2011. ápr. 28. 18:28
5/14 anonim válasza:
V5 szerintem subaru.Tanultam suliba csillag elerendezésűről,az lehet az,még nem láttam élőben
6/14 anonim válasza:
nem kell 2 vezérműszíj,csak hosszabb mint az átlag.javítási költség és az alkatrész drága,ez lehet a hátránya(pl egy opel omega mv6 vezérműszíj készlet 70 ezer,addig egy sima négyhengeres soros 25 ezer)
7/14 anonim válasza:
v5ös motorról eddig csak a honda moto gp versenygépében(rc 211v) hallottam, amikor még anno 1000 köbösek voltak.
8/14 anonim válasza:
a golf 4esben is van 5 hengeres v motor.
10/14 anonim válasza:
A Subaruba boxer motor van nem V :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!