Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autópálya rendőrség számára...

Autópálya rendőrség számára milyen autót tartanátok a legideálisabbnak?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 17:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Suzuki Swift Sport vagy milyen néven fut a legerősebb Swift. Ha kell az is tud menni, és azért mégis "itthon" marad a pénz...
2011. ápr. 28. 18:26
 12/23 anonim ***** válasza:
Am a focusok helyett is ilyet kellett volna venni. Sztem nem lenne ennyi baj velük...
2011. ápr. 28. 18:28
 13/23 anonim ***** válasza:

de mire kell nekik a nagyteljesítmény?

100lóerővel nemtudnak trafizni?

tényleg nemértem minek kell sok lóerő

2011. ápr. 28. 18:32
 14/23 A kérdező kommentje:
2003ban láttam az M7 pályán egy Astra Coupe-t, na az elég meggyőzően nézett ki. De pl ott van a TT coupe (tudtommal egy van belőle) nem lenne rossz, de nagyobb autót ütőképesebbnek képzelnék.
2011. ápr. 28. 18:36
 15/23 anonim ***** válasza:

de miért ütőképesebb ha erősebb a motor?

valaki mondja már el!

2011. ápr. 28. 18:36
 16/23 A kérdező kommentje:
Pl. ha üldözni kell. Egy S Audi, M BMW és hasonló teljesítményű autókat, cs*szheti az Octaviaval.
2011. ápr. 28. 18:39
 17/23 anonim ***** válasza:

Az, hogy neked nincs pisztoly az oldaladon, nem hívnak be akármikor például homokzsákot pakolni, miközben a cigányok röhögnek rajtad, nem a bűnözőkkel kell dolgoznod, nem kell fogdosnod a TBC-s, AIDS-es határsértőket, nem kell éjszaka dolgoznod, nem kell kifogásolhatatlan életvitel szerint élned, nem állítanak katonai bíróság elé bármivel, ha elhagyod a szolgálati helyedet nem rúgnak ki úgy, hogy a szakmádban elhelyezkedhess, nem azt látod, hogy a fő cél a vezetők és a politikusok szemében is az erős közbiztonság, és nem utálnak az egyenruhád miatt, közben pedig azt sem tudják ki vagy...Sorolhatnám a végtelenségig.

Ha te vállalkozó vagy az a te döntésed, biztosan többet is keresel, mint egy rendőr a 428Ft-os órabérével. Azt te vállaltad, hogy mi leszel, és biztosan neked sem tetszene, ha a kormány azon morfondírozna, hogy a vállalkozóknak, hogy lehetne még többet húzni a nadrágszíjon. Pedig egy ország rendőrsége picit fontosabb, mint egy vállalkozás. De magyarázd csak nyugodtan meg, miért jó az neked, ha másnak rossz.

Bocsánat, hogy eltértem a témától.

Én mondtam, hogy az RS Octavia megfelel, ami most is van.

Valóban nem kell luxusautó az autópályára, de megbízható az legyen, és törvény az útzár használatához, vagy olyan megerősített autó mint az USA-ban, ami képes a pitmenőverrel lelökni az útról.

2011. ápr. 28. 18:55
 18/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

A rendőrségi törvényben tiltva van az üldözés, csak követést engedélyez.

2011. ápr. 28. 18:56
 19/23 anonim ***** válasza:
10%

ígyvan!!!

tilos üldözniük!!!

a trafi meg továbbrais befér egy 100ezres marutiba is!

nekeljen már milliós luxusautókban 25évig nemdolgozni

2011. ápr. 28. 19:09
 20/23 anonim ***** válasza:
JA meg tiltsák be a vállalkozókat is akik feketén dolgoztatnak.
2011. ápr. 28. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!