Van Magyaországon autópálya rendőrség?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hol, és lehet e oda jelentkezni, és mik a feltételek.2009. júl. 22. 14:31
1/12 anonim válasza:
Van. Egy ismerősöm is autópályás rendőr. Szakközépiskola a minimum, ami kell.(Egerben tuti van, ott van ismerősöm is, és az M3-as tartozik hozzájuk Gödöllőtől Polgárig)
2/12 A kérdező kommentje:
és egyéb más nem kell?
2009. júl. 22. 14:42
3/12 anonim válasza:
Mármint a rendőr-szakközépiskola. Ahhoz meg érettségi, és fizikai-egészségügyi alkalmasság. Ha beballagsz a legközelebbi kapitányságra, a személyzetis részletesen el tudja neked mondani.
4/12 anonim válasza:
Nekem is van ismeerősöm, aki autópályarendőr volt. Székesfehérváron. Közel nincs a Cobra 11-hez, de ahogy mesélte, itt is vannak azért durva, gyomorforgató dolgok:(
5/12 A kérdező kommentje:
nincs köze a Cobra11-hez?:(
És mik azok a durva esetek?
2009. júl. 22. 15:32
6/12 anonim válasza:
Pl balesetekhez is ők mennek ki, és az nem szokott szép látvány lenni. Nincs semmi féle autós üldözés, felborulás, robbanás, lakásátkutatás stb. mint a Cobra 11-ben! :D Jó lenne ha nem a TV-ből akarnál szakmát választani.
7/12 A kérdező kommentje:
Az csak egy vicc volt, elvégre te hoztad fel:) Nem baj, én pont erre lennék mindenhogy benne, csak fizikailag nem:D
2009. júl. 22. 15:59
8/12 anonim válasza:
Én hoztam fel, nem az utánam író:) De én is ezekre a dolgokra gondolok. Mikor az ember úgy összeroncsolódik, hogy nem lehet felismerni, vagy egyes darabjai sajnos máshol landolnak, az nem lehet kellemes látvány:(
9/12 anonim válasza:
SÜN 11.Körzetük az autópálya, tempójuk halálos....
10/12 A kérdező kommentje:
:D
2009. júl. 22. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!