Suzuki swift gumiabroncsán (nem csak egyen) kitüremkedés van. (oldalt kidudorodik) Már egy ideje ott van, de zavar. Mit tegyek?
Újat kell vennem? Városban használom csak rövid utakon.
21l
00.33. Megértem az indulatod. DE!!!1. lehet normális stílusban is írni.2. nem kioktatást kért a hölgy,hanem tanácsot 3.Azért mérlegeld, hogy egy 21!!!éves nőről van szó,nem autószerelőről. Ő legalább megnézi a gumikat, szerinted ezt hány 21 éves teszi meg? Szerintem segítsük a másikat, ne kritizáljuk, mert azzal nem megyünk előrébb.
Egyébként szálszakadt a gumi, le kell cserélni őket(sajnos)...
Azt nem kell cserélni!:) Ha kispriccelted, majd töltesz helyette nyárit! Erre télen kell figyelni, hogy fagyállós ablakmosó legyen benne, és -10 -20 fokig legalább jó legyen.
Azért mindig ellenőrizd a szintet az ablakmosó tartályban is, és méginkább a hűtőfolyadék tartályában. Illetve a nívópálcán is az olajat (nehogy gyorsan egye).
Sziasztok!
Én írtam az indulatos választ és elkerülte a figyelmemet,
hogy egy kezdő autósról,
sőt egy ifjú hölgyről van szó.
(Nem esett le, hogy a: 211 = 21 lány-t jelent)
El kell, hogy mondjam, hogy pont a gumistól jöttem,
ahol előttem pont, egy nagyon-nagyon szakadt Suzuki volt az emelőn.
Mindene roncs volt!
Lógott a kipuffogója, folyt az olaja, rohadt a kasznija stb...
Természetesen semmi bajom azzal, ha nincsen pénze valakinek megjavíttatni.
Majd ha lesz, megcsináltatja.
DE!!!
4 db peres, könnyűfémfelnit szereltetett fel a gazdája az Ígnisre,
100ezer körüli összegért.
Vagyis díszcsíkra, sötétített/fóliázott üvegekre, meg könnyűfémfelnire telik.
A Suzukija, meg életveszélyes!!
Ezért (is) háborogtam.
Tehát: sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!