Nehezen indul néha a kocsim mi lehet vele?
Adott egy 5 éves opel h astra, 1,4 es benzines.
Néha másodikra indul, néha 5-6. ra indul be addig köszörül.
Kivételes esetben pöccre indul csak utóbbi időkben játszik ilyet.
Ki lett cserélve a gyertyák, motorolaj, akkumulátor és még mindig fennt áll a jelenség. Valaki találkozott ilyen problémával? Elviszem szervízbe holnap, de érdekel van e ötletetek hozzá mi lehet vele.
check lámpa nem jelez, semmi ötletem nincs mi lehet vele.
Hidegen és melegen is ugyanúgy előjön rajta, ha belerakok 90 km-t utánna is van úgy hogy csak 2-3. ra indul.
Valamikor meg pöccre.Multkor alig bírtam hazajönni vele a hipermarketből, 6-7.re indult be.
13360???????
Te jó ég. Hol vetted,csak nem a Corába?
Az nagyon drága.
7-8e körül van...na de sebaj,majd legküzelebb :-)
Nekem Eneos Premium ment a Hondámba, és 4600 forint volt asszem a 4l 10w40! Itt a Castrol Magnatec 10w40:
nah már csak csak van pár percem akkor megírom mi volt vele:
gyertya csere meg volt, de nem oldotta meg a problémát.
Go szervíz:
2 perc és meg van a hiba, a felső holtpont jeladó bibis, ezért nem fecskendez be mindig indításnál üzemanyagot. Ilyenkor lehet hogy csak a csatlakozó, de lehet maga a holtpont jeladó is bibis, ezt meg kell nézni külön mert a csatlakozó olcsó, a jeladó 10 000 Felett van, szval nekem egész komplett csere, de el lesz egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!