Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy 125-ös Mz etz-vel...

Ha egy 125-ös Mz etz-vel szeretnék "crossozni" akkor mit érdemes kicserélni, átalakítani?

Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye,tapasztalata?
2011. ápr. 26. 09:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem fogja sokáig bírni a váz, mert zártszelvényből van, hamar el fog törni ha sokat ugratsz vele, de a 125-ös motor se túl erős krosszozásra. Vázat kéne megerősíteni, motor köré egy bölcső se ártana, vagy érdemes lenne kompletten kicserélni a motort egy 250-re vagy legalább 150-es hengert tenni rá meg valami prémium 100-as benzint, akkor jobban menne, erősebb első teleszkópokat tenni rá, babetta gyújtást csinálni rá, hátulra enduro vagy crossgummi és semmi elektronika a gyújtáson kívül(csak hibaforrás), kb ennyi, én ezt csinálnám
2011. ápr. 26. 13:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Annyival még kiegészíteném a dolgot, hogy megemelném a seggét, valamit építenék hozzá egy segédvázat, mivel nagyon alacsony az ülés, és nehéz kiállni belőle. Én ha EZT-vel földúton megyek, szerinte mindig meghúzódik a combom... :S Mondjuk 190 centi vagyok, de az enduromon ilyen nagyon ritkán történik meg.
2011. ápr. 28. 03:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!