Melyik a jobb? Ti melyiket vennétek?
Én az Opelt venném meg .Nekünk 1.4 kombi f astra van és 6.5 literes a fogyasztása.A Skoda sem rossz mert már szinte Volkswagen de csak a leányvállalata az Opel az külön cég.A régebbi Opelek fejeltebbek voltak mint a Skodák.Ha Opelt vesztek fontos hogy menyire rozsdás mert típus betegség.Ha megvesztek egy szépet érdemes lekeni az alvázat ilyen alvázvédő szerrel meg a sárvédő ívhez műanyag doblemezt berakni.
17/f
Szerintem a Skoda is jó.
Mennyi időre veszitek? Mert fontos az is, hogy csak 4-5 évre, vagy "örökre" szeretnétek.
Szerintem a Skoda az ilyen újabb típusú autó, viszont az Opel talán masszívabb. De talán kicsit régebbi.
Mármint az alkatrészekre meg felhasznált anyagokra gondolok, nem arra, hogy mikor jött le a szalagról!
Szerintem azt vegyétek, ha már nem tudtok dönteni a funkciók és összehasonlítások alapján, amelyiket kellemesebb érzés vezetni. Már ha ki lehet próbálni.
Amelyikkel könnyebb pl. parkolni meg hasonlók.
Úgy tudom az Opelnél lefulladásra hajlamos a motor.
A Skoda pedig talán nem bír annyit, sebesség szempontjából... de nem is akartok vele száguldozni gondolom. Azért gyorsan menni lehet, csak egy pont után már nem fog jobban menni.
Én szerintem mégis a Skodát venném, nekem az jobban bejön.
A Škoda nagyon jó autó. Tradícióra és hagyományra nyúlik vissza gyártásának története. Gyakorlatilag egy az egyben VW, de tapasztalatból tudom, hogy még szigorúbb körülmények között állítják elő, mint a VW-ent. Illetve hagyományokhoz híven Szlovákiában, nincs kiadva a gyártás a világ különböző pontjaira.
Nekünk egy Opel Corsank van (2005), de nagyon sok Škodát vezettem. A Škoda sokkal lágyabb, könnyebben vezethető autó, mint váltó mint kuplung területén. Illetve műszakilag is nagyon megbízható. Ha rendszeresen karbantartod, megkapja a szervizeket időben meghálálja. 1.4-es motorral tökéletes. Városban minden 1.4-es többet fogyaszt, mint 6 liter, viszont országúton meghálálja. Viszont, ha csak és kizárólag városi használatra veszitek, akkor érdemes elgondolkodni az 1.2-es változaton. Az nagyon gazdaságos, de hangsúlyozom csak akkor, ha nem hossztávon használjátok.
Szerintem is sokkal egyszerűbb a Skodával.
Döntöttetek már azóta?
Nrkünk opel astra classic-unk van és 1 tök yo autó! Nem az a luxus, e én(mi) nagyon szertem(jük).
az opel választanám 1értelműen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!