Hogy tehetem menetbiztosabbá? Üzemképesebbé?
Figyelt kérdés
Vettem egy hazsnállt runner 07-est laza 3200km-el...Cserélltem filterbetétet,gyertát,most volt 4000km -olajcsere,motorolajat full synetikusra...Mindent megszeretnék adni neki :)
Mit tudnék még rajta így 4000nél cseréllni?Nem tuningot szeretnék!
2011. ápr. 24. 21:27
1/4 anonim válasza:
Gumik, gumi alkatrészek, csúnya, rozsdás csavarok kicserélése stb. Mindent, ami neked nem tetszik rajta.
2/4 anonim válasza:
Amit ilyenkor kötelező, azt már cserélted, ami működik korrektül és hibátlanul, azt nem kell csesztetni. gyertya képet figyeld folyamatosan, mert abból sok minden megállapítható.
Üzembiztos, attól lesz, hogyha jelentkezik rajta valami probléma, amitől még megy a motor, akkor nem úgy állsz hozzá, hogy "még gurul úgyhogy leszarom"...
Ha kötelező dolgokat cseréled (Bőven elég szezononként), és törődsz a géppel, sok 10ezer kilométert elmész vele gond nélkül.
3/4 A kérdező kommentje:
kÖSZONÖM!
2011. ápr. 25. 07:56
4/4 A kérdező kommentje:
Na úgynézki,hogy az ékszíj is kuka...néha belapssul vagy nemharap...
2011. máj. 2. 19:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!