Viktor1111 kérdése:
Mennyibe kerül most egy teljes autó festése?
Figyelt kérdés
Festék ára külön tétel csak maga a fújás ára érdekelne!!!2011. ápr. 24. 15:52
1/6 anonim válasza:
Helyenként függ, elemenként talán 25-30 ezer..
2/6 T5- válasza:
Jaja, olyan 15-30 ezres egy elem, attól függ, hogy hova viszed. De azt jó ha úgy számolod, hogy a tető[ami a fejed felett van :-)] és a motorháztető 2db elemnek számít, a mérete miatt. Mire végigmegy, nem lesz egy olcsó mulatság.
3/6 anonim válasza:
Amennyire pang az ipar mint minden,ez is alkuképes.
Ha viszed a festéket szerintem 100-150 000 közti pénzért aládolgoznak és lefújják.
Nekem a legutóbbi 300.as ajánlat 220-ban állt meg és ők adták a festéket.
4/6 anonim válasza:
100-150-ből már csak a mopedet fújják le kb! Mocitető meg 2 elem, mert belül is fújni kell (nem csak azt egyébként). 220 az már simán jó ár, meg nem mindegy, hogy sima, gyöngyház, metál, vagy flipflop.
5/6 anonim válasza:
Havernak a hondát 240be fújták,ennyi biztos :D
6/6 anonim válasza:
Igen. Kb.: 25 000 Ft/elem de ez attól függ hova viszed... És én úgy tudom, hogy tök mindegy, hogy az az elem 3 centis, vagy egy egész motorháztető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!