Hogyan lehet egy autóval 2 keréken menni? (az oldalsó 2 kereket kérdem)
Figyelt kérdés
láttam az ilyen versenyeken, utcán a régi ladákkal is megcsinálják, hogy az oldalsó két kereken mennek. ezt hogy csinálják? van jogsim 3 éve, de még sosem próbáltam ki, gondoltam erdőben megpróbálom majd. előre is köszi.2011. ápr. 21. 11:31
1/4 anonim válasza:
Két kerékkel felhajtanak egy rámpára, ami megemeli az autó oldalát. És onnastol neked kell egyensúlyozni a kormánnyal. Vigyázz felne borulj!
2/4 anonim válasza:
Ezeket (többnyire) gondosan előkészített pályán alapos megtervezés és gyakorlás között végzik kaszkadőrök, vagy nagy rutinnal rendelkező pilóták. Nem lebeszélni akarlak róla, de szerintem ne egyedül próbálkozz, kérd szakember segítségét!
3/4 A kérdező kommentje:
hát én úgy láttam videókon, hogy rámpa nélkül tolták, ladákkal, trabikkal stb. 'szal én semmi "szakszerűságet" nem láttam benne. na mind1
2011. ápr. 21. 14:40
4/4 anonim válasza:
Nagy sebességnél jobbra-balra kell kormányozni az autót, aztán egyszercsak két kerékre áll, de ez írtó veszélyes. Úgy gondolom elment az eszed, ha ilyet akarsz egyedül csinálni, te nem tudod milyen szar borulni autóval..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!