1999 rover 216 tapasztalatok?
mennyire van elkopva a kormánykerék, az ülés, a kézifék, a váltó, műszerfalon, kmóra fele nincs e valami eltörve megrpedva
nem e törik furcsán a fény...
Én a 214si-t vezettem egy ideig, szerintem nagyon jó kis gép. Elvileg honda alapú a motorja, szóval rossz nem lehet. Figyelni kell, mert hasonlóan egy hondához, nehéz találni olyat, ami nincs agyon hajtva, tuningolva.
Ha lehet vigyél egy autószerelő ismerőst, hogy ne vegyél zsákbamacskát!
Ennek a típusnak szerintem leginkább a váltója nem annyira jó... De az az én esetemben az 1.4-es motor nagyon jól vitte a könnyű szerkezetet. Összességében elégedett voltam vele.
nekünk is 214sli van
csak ugye az 94-es és csak 1.4es
de fekszi az utat mint állat, jó hangja van, erős motor(103 ló de ha padlóval indulsz nagyon húz!)
az az újabb, azthiszem már bmw kézen lévő autó
erről nem tudom :)
SZUPER AUTÓ!
Nekünk ilyen is volt és most 214-es van és imádjuk,soha smmi baja,a motorja dinamikus,a mienké nem volt hajtva és mi sem hajtjuk,de ha kell tud menni autópályán 130-at de az nem hajtás,szóval nem padlógázzal versenyzünk az úton minden egyes autóval,hanem kényelmes megengedett sebességekkel 40-50-90-130 mászkálunk vele és csendes nem kopogó a motorja,minuszokban is indul frankón,jó a fűtése,jó uttartása van,télen nem csúszkál,nagyon jó kis autó,a váltóval semmi gond,nem ropog,nem zörög,jól jár és nem ugrál félre,szuper kis autó és kényelmes is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!