30 000Ft beszereléssel együtt reális ár egy autóriasztóért? Sok vagy inkább kevés?
Figyelt kérdés
Márkáját még nem tudom szakszervíz ajánlotta, sokk szenzor, rablásgátlás stb van benne.2011. ápr. 20. 14:36
2/7 anonim válasza:
Attól függ pontosan mi van benne, de simán lehet 30.
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos csak ezt a két dolgot tudom, hogy van benne, mert az a kikötésem volt, hogy rázkódásra szóljon (hála a macskáknak), ja és can bus-os autóba, ha ez számít vmit. A többit majd beépítésnél tudom meg mit tud, remélem nem vernek nagyon át majd.....
2011. ápr. 20. 15:14
4/7 anonim válasza:
Egy ismerősöm aki nagyon ért az ilyenekhez (mármint riasztóbeszerelés) 10 000 ft kér munkadíjért, ez alatt olyan riasztót értek amivel startolni is lehet az autót.
5/7 anonim válasza:
Igen kicsit sok érte én valami megbízható maszek autóvillamosságist keresnék.
6/7 A kérdező kommentje:
Már beszereltettem, 10 000Ft volt a munkadíj az szerintem elfogadható, sajna autóvillamosságisok nem vállalták. A riasztó volt 19 900 Ft,ez nem egy alap készülék, rengeteg extrával van felszerelve (pl.: meg lehet kérdezni a távirányítót be van e kapcsolva a riasztó bárhonnan), utána néztem neten mindenhol 18-23 körül mozog, lehet elég lett volna olcsóbb is, de ebben azért jobban megbízom, remélem jól szolgál majd.
2011. ápr. 22. 11:14
7/7 anonim válasza:
Na így viszont reális sőt még meg is érte szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!