Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 30 000Ft beszereléssel együtt...

30 000Ft beszereléssel együtt reális ár egy autóriasztóért? Sok vagy inkább kevés?

Figyelt kérdés
Márkáját még nem tudom szakszervíz ajánlotta, sokk szenzor, rablásgátlás stb van benne.
2011. ápr. 20. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyjából reális.
2011. ápr. 20. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól függ pontosan mi van benne, de simán lehet 30.
2011. ápr. 20. 14:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos csak ezt a két dolgot tudom, hogy van benne, mert az a kikötésem volt, hogy rázkódásra szóljon (hála a macskáknak), ja és can bus-os autóba, ha ez számít vmit. A többit majd beépítésnél tudom meg mit tud, remélem nem vernek nagyon át majd.....
2011. ápr. 20. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm aki nagyon ért az ilyenekhez (mármint riasztóbeszerelés) 10 000 ft kér munkadíjért, ez alatt olyan riasztót értek amivel startolni is lehet az autót.
2011. ápr. 20. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen kicsit sok érte én valami megbízható maszek autóvillamosságist keresnék.
2011. ápr. 22. 11:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Már beszereltettem, 10 000Ft volt a munkadíj az szerintem elfogadható, sajna autóvillamosságisok nem vállalták. A riasztó volt 19 900 Ft,ez nem egy alap készülék, rengeteg extrával van felszerelve (pl.: meg lehet kérdezni a távirányítót be van e kapcsolva a riasztó bárhonnan), utána néztem neten mindenhol 18-23 körül mozog, lehet elég lett volna olcsóbb is, de ebben azért jobban megbízom, remélem jól szolgál majd.
2011. ápr. 22. 11:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Na így viszont reális sőt még meg is érte szerintem.
2011. ápr. 23. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!