B kategóriás KRESZ-vizsgán csak azok a kérdések lehetnek, amik a KRESZ-tesztkönyvben benne vannak, ugye?
Elég gyakran változnak a kérdések, szinte biztos, hogy egy könyv nem lehet ennyire aktuális. Persze nem lényeges változásokra kell számítani, a tananyag nem változik.
Ha van CD-d, akkor az lehet annyira friss, hogy csak azokból a kérdésekből fognak válogatni a vizsgán is (de több ezer kérdés van). Azért is jó a CD, mert a vizsga is pontosan úgy fog lezajlani, mint azon egy tesztvizsga.
a frászt változnak a kérdések. A 99%uk ugyanaz, maximum egy két új kérdés szól a kresz változásokról, de azokat egyszer átnézed és már tudod is. Az igazán sok pontot érő képes kérdések, a nem egyértelmű műszaki kérdések szinte nem változnak.
Ha bevágod az egész könyvet, és fejből fogod tudni mint az 1500 kérdést, akkor pár perc alatt meg tudod csinálni 100%-ra a tesztet. Én is így csináltam, valami 5 perc alatt meglett nulla hibával.
A gyakorló program ténleg jó, élőben is tök ugyanolyan minden. Arra viszont figyelj, hogy egyszer pörgesd végig az összes témakört mert nálam volt olyan, hogy még a 100. véletlen sorba is kerültek olyan kérdések amiket előtte sosem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!