Szlovákiába autó üzembe helyezés, mennyibe fáj?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy volt barátnőm, akivel megbeszéltem, hogy ha akarok, vehetek a nevére egy osztrák v német autót, amit lepapírozhatok szlovákiában. Az a kérdésem, hogy mennyibe kerül az üzembe helyezés ott, és kb milyen költésgekkel jár. Egy '99es Lancert szeretnék, sok jót olvastam róla, na meg japán. Ja és mivel érdemes használnom, ha magyar vagyok: üzemben tartói, amit 29 napra állítok ki, így előre megírjuk 1 évre, v többre, vagy inkább legyen kölcsönadási szerződés? minden segítséget meghallgatok!
köszi :)
2011. ápr. 19. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!