Milyen babettát éri meg jobban megvenni?
15.000 Ft-ot adj érte, ha nagyon gyári állapotban van és minden megy rajta akkor 18at.
207esem volt régen, szerettem.
Ha a szerelésben jártas vagy, akkor inkább a 210-es bár jót kell kifogni. Ha meg nem vagy jártas, akkor egy 207-est ajánlok mert annyira nem bony mint egy 210-es, de menetteljesítményben neincs akkora különbség. Hogy mennyit adjál érte? Nos ez állapottól is függ 15-30ba simán belefér:)
Elárulom, h énnekem a kedvenc típusom a babetta, 207-esen tanultam meg szerelni, 15-ért vettem üzemképtelenül, azóta vagy 30at ráköltöttem, és pöpec:D Tudom h nem vagyok normális, de ez van:DD Ítt megtudod nézni: http://www.youtube.com/user/babetta228?feature=mhum
Meg van egy 28-asom (első, nagykerekű típus), 1500ért vettem, a motorja be van állva, A festése átvan kenve ecsettel úgyhogy újra lesz festve gyári színnel, ez egy 50-be fog kb még fájni nekem, de megéri:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!