Wartburg 1.3-ra milyen első féktárcsát lehet rakni különösebb átalakítás nélkül?
Figyelt kérdés
melyik autóét lehetne felbiggyeszteni ami kicsit nagyobb méretű mint a wareszé?2011. ápr. 18. 20:56
1/3 anonim válasza:
Gyárilag az a 4dugattyús(2?) kockabetétes történet van rajta igaz? Elég fura az a tárcsa rajta, úh sztem csak a gyáriját lehetne rárakni különösebb alakítás nélkül :P
2/3 A kérdező kommentje:
fékmunka hengert is kicserélném a tárcsával együtt:D sőt ki is fogom, csak gondoltam van konkrét típus amit rálehet rakni, de ha nem lesz akkor farikcsálok:D
2011. ápr. 18. 22:47
3/3 anonim válasza:
Csak úgy érdeklődés képpen kedves kérdező!
Féket otthon farikcsálni? Ha szakember vagy(autó szerelő)
akkor nem csinálsz ilyet, ha csak barkácsoló akkor hogy mersz ilyennek neki fogni? Ha esetleg nem jön össze a farikcsálás és nem tudsz megállni elütsz 1 gyereket és annak az apja kicsit szét farikcsálja az arcodat akkor ugye megsértődsz? Azt a féket nállad és nállam is jóval nagyobb tudású mérnökök tervezték úgy jó az ahogy van.
Rakjál rá új gyári típusazonos tárcsát és valami puha betétet és hidd el nagyon faszán meg tudsz állni a waresszal. Ezt nem b@sztatásnak írtam hanem mert nekem is volt wartyogóm és sajnos a szemem előtt zajlott le 1 baleset ami a fék barkácsolásából adódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!