Milyen festék kell a lámpa foncsorához?
Figyelt kérdés
Van egy autó lámpám és fel kellene újítanom mert úgy olcsóbb mint ha újat vennék. A foncsorom egy nagy foltban bebarnult , ezt hogyan lehet róla eltüntetni hogy visszakapjam a fényes felületét? Vagy mit csináljak vele hogy jó legyen?2011. ápr. 16. 18:53
1/7 anonim válasza:
Te semmit nem tudsz csinálni, azt fémgőzőléssel vákumtechnikával viszik fel.
Vannak erre cégek, vállalkozások.
2/7 T5- válasza:
Az a baj, hogy utólag sem tudnak, (vagyis kevés olyan cég van aki tényleg megcsinálja igényesen és tartósan, olyan meg nincs ami ezt jó árban meg is csinálja neked) szépen újra gőzölni foncsort. Úgyhogy szerintem vegyél két új foncsort, és hozzá normál (60/)55W-os izzókat, és így elkerülöd, hogy legközelebb is szétégesd.
3/7 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=XQaxTAvGNxs&playnext=1&list=P..
Nézd meg, majd mutatja benne amikor fújják a foncsort egyszerü metál festékkel.
4/7 T5- válasza:
Ja, és a sima 55W-os halogénnél mértek 700 lux-ot, a xenonnál 1600-1700 lux-ot, és miután lefújták a "csodaszerrel" a 200 lux-ról feltornázták 500 lux-ra. Egy xenontól ez édes kevés. Lehet fújkálhatod házilag mindennel, csak érdemi változást nem fog hozni.
5/7 anonim válasza:
Ráadásul a xenon az elektromos áram kisebb részét alakítja hővé mint a hagyományos izzószálas verzió. Sima 55W-ostól lejönne az a festék.
6/7 anonim válasza:
Szia!
Én is ezzel a problémával küzdöttem vettem chromesprayt, és mint kiderült semmit sem ér a kupakja szép de ami benne van az kályhaezüst!
Elküldtem egy cégnek ( chromedesign.hu ) egy hét volt mire visszakaptam de olyan lett mint a gyári csillog villog és ez már másfél éve volt azóta is tart a bevonat.
Ők fémgőzőléssel csinálják más festék sajnos nem jó rá!
7/7 anonim válasza:
Szia! a foncsorozás fémgőzöléssel készül nem tudod helyettesíteni más festéssel mert a fényvisszaadásuk csekély! Én a Komlói chromedesign céggel csináltattam és már 2 éve semmi baja szép lett a fényerő és a vetítési kép is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!