Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen új autót vegyek ennyi...

Milyen új autót vegyek ennyi pénzért?

Figyelt kérdés

Kérem ne vegyétek nagyzolásnak, engem is meglepett, de előléptettek, és most 10millió Ft-ig választhatok céges autót, csak dízelnek kell lennie. A nagy csomagtartó nem szempont, inkább valami sportosan elegáns autóra gondoltam.

Előre is köszönöm.

2011. ápr. 15. 19:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ha ennyi pénzed van rá akkor csakis új autót vegyél mert abba más nem ült még és ha más fizeti akkor nem is kell zavarba jönni hogy rögtön buksz rajta 1-2 milliót. :) Én speciálisan Opel Insigniát vennék mert nagyon bejön. Említetted hogy Zafirád van és az ha bevállt akkor ezzel se lesz semmmi baj és szerethető lehet hosszabb távon is. [link]

vagy ha volvó akkor s80 [link]

minden jót és egészséggel használd az új autódat.

2011. jún. 13. 13:06
 22/22 anonim ***** válasza:
Most offtopic leszek, de szerintem már rég vett valamilyen autót, mert a kérdés is régi :)
2011. jún. 17. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!