Milyen új autót vegyek ennyi pénzért?
Kérem ne vegyétek nagyzolásnak, engem is meglepett, de előléptettek, és most 10millió Ft-ig választhatok céges autót, csak dízelnek kell lennie. A nagy csomagtartó nem szempont, inkább valami sportosan elegáns autóra gondoltam.
Előre is köszönöm.
Sportosan elegáns? 159-es Alfa tökéletes vélasztás lenne!
Az én szememben a legszebb Alfa eddig (s ahogy az utódját elnézem, azután is), nem is tudom, talán a "pókszemek" tetszenek benne.
grat az új kocsihoz meg az előléptetéshez.
Én tavaly nyáron választhattam magamnak céges kocsit.
1 Mercedes CLS 320 AMG-t választottam feketében és az is dízel. Nálunk kb 15M volt a határ (€-ban), és választottam vmi hasonlót mint ez (pár km-es bemutatóautó volt és ezért jóval ár alatt, német rendszám van rajta mert német a cég is ahol dolgozok.) Nálunk a német kocsi előny volt.
Egyik kollégának is volt hasonló lehetősége és Ő egy Mercedes S320 dízelt választott Lorinser optikával.
hasonló mint ami ezen a linken van csak annak kékes-szürkés érdekes árnyalata van [link]
Szép az Alfa 159,de Én ezt venném meg:
Heló!
Először is gratulálok az előléptetéshez :D
Én ajánlanám a régi lexus LS400-akat szerintem szépem jó nagyok szükség esetén van benne elég csomagtartó meg minden pl egy ilyen: [link]
De ha ezt "régi ósdi szar"-na mondanád akkor itt van egy Lexus LS!/§ President 2 Automata
Ez még belefér a keretbe nagyon szép tágas, erős ebbe is van szükségeseténcsomagtartó elég keveset futott bivalerős és még klíma is van benne
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!