Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen új autót vegyek ennyi...

Milyen új autót vegyek ennyi pénzért?

Figyelt kérdés

Kérem ne vegyétek nagyzolásnak, engem is meglepett, de előléptettek, és most 10millió Ft-ig választhatok céges autót, csak dízelnek kell lennie. A nagy csomagtartó nem szempont, inkább valami sportosan elegáns autóra gondoltam.

Előre is köszönöm.

2011. ápr. 15. 19:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Sportosan elegáns? 159-es Alfa tökéletes vélasztás lenne!

Az én szememben a legszebb Alfa eddig (s ahogy az utódját elnézem, azután is), nem is tudom, talán a "pókszemek" tetszenek benne.

2011. ápr. 19. 08:07
 12/22 anonim ***** válasza:
159-es alfa vörös vagy metálfekete színben,2,4es kijön 10 millióból,sportos,elegáns,mindenképp ezt válaszd,a javítást ugyse te állod
2011. ápr. 19. 18:32
 13/22 anonim ***** válasza:

[link]

Hát ha ez valakinek nem lenne álom akkor az nem normális

2011. ápr. 19. 20:51
 14/22 anonim ***** válasza:
De mire használnád, mik a jövőbeli terveid? Ha például családot is tervezel a közeljövőben akkor azért ne egy kétajtós kupét nézz akármennyire is szép. Amúgy ha nem arra hajtassz hogy kiraboldd a céged akkor ne az legyen az elsődleges szempont hogy a 10 milkót maximálisan elvigye az autó ára, olyat válassz ami neked megfelelő és tetszik, ne azt amelyik a legdrágább. A 159-es Alfa és a Volvo S60 jó ötlet, én ajánlanám még a Peugeot 508-at, a Seat Exeot, Subaru Legacyt, Hyundai i40-t, Mazda6-t vagy akár a Lancia Deltát is - szerintem nézz végig minden adatot és lehetőséget és szép lassan szűkítsdd a kört amíg eljutsz 3-4 autóig, azokat tesztvezesdd és válaszdd ki a kedvenced.
2011. jún. 12. 14:28
 15/22 A kérdező kommentje:
Már van család, meg egy Zafira is, szóval tényleg nem szempont a csomagtartó. Köszi az ötleteket:)
2011. jún. 12. 15:18
 16/22 anonim ***** válasza:
Polsky Fiat Turbo 601!!! (nem poén, nagyon jó kis kocsi)
2011. jún. 12. 17:27
 17/22 anonim ***** válasza:

grat az új kocsihoz meg az előléptetéshez.

Én tavaly nyáron választhattam magamnak céges kocsit.

1 Mercedes CLS 320 AMG-t választottam feketében és az is dízel. Nálunk kb 15M volt a határ (€-ban), és választottam vmi hasonlót mint ez (pár km-es bemutatóautó volt és ezért jóval ár alatt, német rendszám van rajta mert német a cég is ahol dolgozok.) Nálunk a német kocsi előny volt.

[link]

Egyik kollégának is volt hasonló lehetősége és Ő egy Mercedes S320 dízelt választott Lorinser optikával.

hasonló mint ami ezen a linken van csak annak kékes-szürkés érdekes árnyalata van [link]

2011. jún. 12. 21:16
 18/22 anonim ***** válasza:

Szép az Alfa 159,de Én ezt venném meg:

[link]

2011. jún. 12. 21:53
 19/22 anonim ***** válasza:
hááát ízlések és pofonok, de abba a deltába nem ülnék bele mert szegénykém vmiért nagyon rondára sikerült.
2011. jún. 13. 08:54
 20/22 anonim ***** válasza:

Heló!

Először is gratulálok az előléptetéshez :D

Én ajánlanám a régi lexus LS400-akat szerintem szépem jó nagyok szükség esetén van benne elég csomagtartó meg minden pl egy ilyen: [link]

De ha ezt "régi ósdi szar"-na mondanád akkor itt van egy Lexus LS!/§ President 2 Automata

[link]

Ez még belefér a keretbe nagyon szép tágas, erős ebbe is van szükségeseténcsomagtartó elég keveset futott bivalerős és még klíma is van benne

Remélem segítettem

2011. jún. 13. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!