Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akinek Audi, BMW, Mercedes...

Akinek Audi, BMW, Mercedes autója van, az gazdag ember?

Figyelt kérdés

A régi BMW, Mercedes autók is drágák manapság, szóval többet érnek sokszor, mint egy vadi új Nissan, vagy Ford?

Csak azért, mert Mercedes már többet ér?

2011. ápr. 15. 18:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%

Azt mondják az irigyek,

hogy "terpeszkedik a Mercédeszében"...

Próbáljál meg Suzuki Swiftben "terpeszkedni"... :)

2011. ápr. 15. 22:48
 12/13 anonim ***** válasza:

19:04 vagyok!

Azért mert a 3 munkahely meg az audi mellett majdnem éhen halt a családja!

Én nem irigylem tőle,így van mindenki azt csinál amit akar,csak válaszoltam a kérdésre,hogy akinek audija van az még nem gazgad!

Én nem biztos,hogy 1 hitel mellé a nyakamba vennék még egyet,csak azért ,hogy menő kocsim legyen.

Az audival nem lehet jóllakatni egy családot.

Azzal teljesen egyetértek,hogy valaki nem cigire,italra stb felesleges dolgokra költi a pénzét,hanem vesz belőle egy kocsit,az oké.Ott a törlesztőrészlet,biztosítás,nem vesz el a családjától semmit!

2011. ápr. 16. 15:14
 13/13 anonim ***** válasza:

20:26 vagyok.

Nah igen mikor már a szenvedély vagy a hobbi rámegy a család anyagi helyzetére az már megint másik dolog. De még egy autó mindíg jobb mint a cigi vagy a pia mert ha szorúl a hurok az autót még mindíg el lehet adni.

2011. ápr. 16. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!