Yamaha aerox vagy malaguti f12?
lerakom 125re a jogosítványom és marad 300am de ha 125öst vennék akkor az 700 lenne ezért valószínűleg robogót veszek csak azt nem tudom hogy yamaha aeroxot vagy malaguti f12
azt nem tudom még hogy melyiket lehet jobban tuningolni(70esre fogom csinálni) és hogy melyik a fürgébb és a megbízhatóbb
A blokk ugyan az.
Az Aerox drágább és kizárólag vízhűtéssel gyártották(az 50-est).
Az F12 készült léghűtéssel és vízhűtéssel is. Nem tudom miért de olcsóbb mint az aerox, pedig nagyon megbízható.
Nekem is ilyen van.
Vedd meg a 100as aeroxomat.:D
Egyaltalan nem unalmas vele jarni,mert van meg mellette egy 125-ös Dt-m is.En inkabb ugy mondanam h ket külön "erzes":)..
300 ezer????
Akkor szerintem vegyél yamaha tzr50-est /2004-es körülit persze/ vagy aprilia rs 50-est /2000-es utánit/ ezek gyorsasági motorok és ahogy írták a váltós motorban tényleg több élvezet van!/persze ezeket is lehet tuningolni 70-esre v. 80-asra/
Ha mindenképp robogót akarsz akkor az Aerox-ot ajánlanám :) kinézetileg nálam ő viszi a prímet, de persze a 2 robogó blokkja ugyanaz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!