Jók a Norauto felniei? Kínai gyártmányok!
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 08:33
1/4 anonim válasza:
Nem jók, gagyi kínaiak, repednek. Plusz a norauto csak 4et ad el egyszerre, tehát ha egy elreped, vehetsz 4et újra :(
2/4 anonim válasza:
Gyenge minő.repednek el a nyomástól.
3/4 anonim válasza:
Valahol olvastam h 30%-al gyengébb a minősége mint a többi nagyobb márkának. Egyébként nekem is kínai felnim van, én megvagyok vele elégedve, most fog harmadik szezont futni, edig hibátlanak, nem kellett javítani őket.
Ha valaki ilyen kínai felniket vesz az nagyon kerülje a kátyúkat mert hamar elgörbül.
4/4 anonim válasza:
4 éve van húgomnak norautós felnije, és lány!:) Ritka szarul vannak megfestve, és a T kulcsommal nem tudom ráhajtani a yarisra az anyát, mert a felniben kicsi a luk:P..ezért megcsiszoltam egy dugókulcsot.. :S Az agyméretek is összevissza..de a drágák kiba*ott jó áron adnak tehermentesítőket is (Ne vegyél ott!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!