Nemrég vettem egy Skoda Octavia 1.9 TDI-t hogyan kezdjek neki?
Szeva!
Na én írom akkor hogy mivel kezd el a tuningolást.(Ezek a cuccok amit most írni fogok kb 250 le)
GT2260VK turbó.
Kevlár kuplung.
12 3.3 Adagoló
Üres 60-70 es rendszer
Nagy Intercooler
502 csúcsok(Audi a6 2.5 TDI v6 csúcsok)
Valami fasza légszűrő.
AZTÁN JÖHET A FUTÓMŰ,FÉKEK,STBSTB..
Csak az gáz hogy ebbe már nagyon sok elektronika van.
Amúgy ez a tuning amit most leírtam nem 100.000-150.000FT :)
Keress rá neten: V&F Pusztaszabolcs . Kollár CHIP.
Sok sikert a tuningoláshoz.
Ez attól is függ mit szeretnél. Ha szerényebb teljesítménnyel is megelégszel akkor :
GTB17-es turbó,11x3.1-es adagoló,60-as kipuff ,nagyobb cooler fém csövezéssel,0.23-as porlasztó csúcs,60-as 1 dobos rendszer.Chip. Gyári szűrőjét tartsd meg sz.tem. Nekem a Mann filter vált be.
Ha maximalista vagy :
GT2260vk turbó (BV50-et nem ajánlom,vékonyabb a tengelye ergó könnyebben törik),12X3-as Xtreme adagoló,0.26-os porlasztó csúcs,SDI vezérműtengely (vagy más által fejlesztett sport tengő ),portolt hengerfej, Puffer tartály, 60-as vagy 70-es rendszer (ha 70-est raksz itt is tegyél rá 1 dobot) fém cooler csövezés,nagy cooler, mivel keresztmotoros a kocsid ASD,DRW váltót alá,kevlár vagy szinter kupplungal megerősített szerkezettel . Valami bivaly futómű,poliuretán szilentekkel,bika nagy fékkel.+CHIP Sok szerencsét!
A gyári 110lovasnak,szerintem kicsit sok lenne a 250ló,ha hosszú távon szeretnéd használni.És az uj szabályok szerint,mindennemű utólagos átalakítás engedélyköteles,és a kpm 200ezerrel büntethet,ha pl nem a gyári turbót találják a kocsidon.(Valszeg erre most rá is fognak menni.
Viszont 502es csúcsokkal,jól beállított adagolóval,jó chippel,és most jön a lényeg: szerezz egy hibás turbót,ugyanolyat,amilyen a kocsidon van.Tudok egy olyan helyet ahol átépítik a gyári turbó belselyét úgy,hogy 180lovat kiszolgál,a többi plusszal amit írtam. És a kpm sem mondja meg,hogy át van alakítva,mivel kívűlről nem látszik semmi az átalakításból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!