Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nemrég vettem egy Skoda...

Nemrég vettem egy Skoda Octavia 1.9 TDI-t hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy Skoda Octavia 1.9 TDI-t hogyan kezdjek neki a ,,tuningolásának´´ ?? 2005-ös évjárat , 66 KW 110 LE 185 000 KM van rajta , hogyan kezdjek neki , már megvan a felni + téli , nyári gumi ,uj vezérlés , + turbo kitisztittása , uj filterek , olajcsere , tovább ?? azt szeretném , hogy gyorsabb legyen , jobban húzzon ha odalépek neki , jobb hangja legyen . A válaszokat előre is köszöszöm
2011. ápr. 11. 21:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
29%
retardált
2011. ápr. 11. 21:27
 2/17 A kérdező kommentje:
neked mi a bajod ??
2011. ápr. 11. 21:30
 3/17 anonim ***** válasza:
29%
üvölt rólad hogy nem értesz hozzá...inkább hagyjad..jó autó az így is
2011. ápr. 11. 21:33
 4/17 anonim ***** válasza:
Kell rá csináltatni egy fasza adagolót. Nagyobb turbo, porlasztócsúcsok, pd dugó-hajtókar, chip, sdi tengely, 60-as rendszer egy dobbal, stb, stb, stb...(fék, futómű)
2011. ápr. 11. 21:34
 5/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább egy sportautót kellett volna venned, mondjuk egy superb 2.8 v6-ot az már megy!

Amúgy kezdjük az alapoknál, ami fontos a tuninghoz. Az autónak nem csak menni kell, hanem megállni is!

Elsö körben új fékek, nagyobbak, rs octaviáé, audié(rs), nagyon extrém esetben porsche.

Ezután nagy ac, vastagabb üzemanyagcsövek, amik nem csak nyomnak, hanem szállítanak is rendesen. Adagoló átalakítás, nagyobb porlasztócsúcsok és ugye arról egy pillanatra sem feledkezzünk meg, hogy több anyagot szállítsunk neki. Egy üzemanyagnyomás szabályzó, nagy turbo, nagy cooler. Ja itt már nem árt elgondolkozni, hogy strapább dugókat és hajtókarokat is be kellene szerezni...

Ezek után kezdödhet a futómü is sorra kerülhet.

2011. ápr. 11. 22:07
 6/17 anonim ***** válasza:

na a sok értelmetlen válasz miatt [link] itt kérj inkább segítséget ;) egyébként ha a carstyling-en megnézed a tulajok kocsijait, hogy mit változtattak rajta, úgy is könnyebb :)

Abban viszont tudok segíteni, hogy jobb húzás érdekében a chip-tuning segíthet, de már vannak ilyen "gázpedál tuning"-ok amik jobban reagálnak, ha odalépsz. Ha nagyobb hangot akarsz, a rendszer lenne a legtutibb de egy jobb dob is lehet, hogy elég rá! :)

2011. ápr. 11. 22:58
 7/17 anonim ***** válasza:
Felkészited minden jóval ahogyan leírták,de miért nem jo ez igy,nagyon jól mennek igy is ezek a gépek.
2011. ápr. 12. 08:56
 8/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nyúlj ahhoz a csoda tdi motorhoz, örülj ha tuning nélkül nem hullik szét alattad.
2011. ápr. 12. 13:07
 9/17 A kérdező kommentje:
köszi , de nem azt kérdeztem , hogy hogyan hagyjam , hanem , hogy hogyan csinálgassam ??
2011. ápr. 12. 13:57
 10/17 A kérdező kommentje:
de azért köszi mindenkinek !!
2011. ápr. 12. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!