Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baj a fékkel?

Mi lehet a baj a fékkel?

Figyelt kérdés
Állítottam a tipomon a kéziféket. A bowdent meghúztam, erre elindulok, és a lábfék teljesen benyomódik, és nem fog úgy, ahogy eddig. Ráadásul a felni meg nagyon meleg volt, ahogy megálltam. A kézifék nem fog be, nemtudom mi lehet a probléma.
2011. ápr. 10. 20:25
 1/5 lodarazs ***** válasza:
Mit jelent nálad az, hogy teljesen benyomódik? Ha ugyan azt,mint nálam, akkor nézz a kocsi alá, mert folyik valahol a fékolaj.
2011. ápr. 10. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha meleg volt akkor befog. Csodák nincsenek...
2011. ápr. 10. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Túlfeszítetted a kézifék bowdent. folyamatosan súrlódik a hátsó féked, ezáltal megeszik, felforr a fékolaj, és elmegy a fékhatás. Lazítsd vissza a bowdent, mert ez nem játék.
2011. ápr. 10. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogy miért kell otthon az autóféket bütykölni.. Vidd szerelőhöz. Az életeddel játszol, ha te szarakodsz vele.
2011. ápr. 10. 21:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Lazítottam a kézifék bowdenen, és lelégtelenítettem a féket, jó is volt egy ideig, de fél nap után megint benyomódik..
2011. ápr. 11. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!