(Ki) Te használ (sz) gazolint?
Ha igen , miért? ( ez egyértelmű ) Ha nem használsz akkor miért nem használsz? Milyen autóba használod? (évjáratot is írj) gondolom új autóba senki nem rakja bele...
Szerinted káros lehet? Milyen %-ban kevered a benzinnel?
1. válaszolónak!
Írd már be a keresőbe, hogy gazolin!!!
(A kérdésre válaszolva én nem használok)
A gazolin nem földgáz párlat hanem kondenzátum, de van kút amelyből csak gazolin jön.
Természetesen nem megfelelő üzemanyagnak, de megy vele az autó.
Miért is:
Nyers termék, tehát nincs finomítva és mint olyan az összetétele változó. A színtelennel elég jól megy a motor, a kicsit sötétebbtől viszont kopog, minél sötétebb annál jobban.
Mivel hogy finomítatlan, adalékolatlan az oktánszámát se ismerjük, ami biztos hogy magasabb hőmérsékleten ég, ezért a szelepeket kiégeti, a gyűrűket tönkreteszi. Nem azonnal, de idővel mindenképp.
Nagyon jellegzetes a kipufogógáz szaga, már kis mennyiség esetén is, ha megállít a zsaru, rögtön kiszúrja, környezetvédelmi vizsgán biztos elbukik, nem árulják, tehát aki eladja lopja valahonnan.
Hogy a katalizátor mit szól a használatához, nem tudom, de sejtem.
Viszont tény hogy olcsó és lehet pénzügyileg megéri, de új autóba semmiképp se tenném.
Használtam, a Dacia meg a régo Mondeo ment vele. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!