Vélemények, tapasztalatok autó lökhárítójának bőrözéséről?
dizájn miatt is csinálnám, de főleg magam miatt, mások miatt pedig azért, hogy ha eladnám, akkor ez ne legyen probléma. És kavicsfelverődés ellen is jó.
Én is láttam azt a képet, de csak azt az egyet találtam, elég gányul néz ki azon a képen, mondjuk kicsi is a felbontása. Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire tartos stb :)
Igazából felete lökössel nagyobb esállyel adod el a verdát, mint bőrösen, mivel ez undorító!
Szerintem
Ha valaki azt magyarázná hogy törve volt a kocsi, pedig te tudod hogy nem, akkor nyugodtan nyisd ki neki a motorteret hogy nézzen körül, látja-e sérülés nyomát..
Szerintem annak van igaza, aki szerint nyers lökhárítóval egyszerűbb lenne eladnod, ez az agyonbőrözés nem esztétikus. Bár épp a múlt héten láttam a kárpitosnál 4 db 17"-os felnit bőrözve, az csak kicsit volt undorító, szóval ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!