Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanátok 17...

Milyen autót ajánlanátok 17 éves lánynak első autónak?

Figyelt kérdés
Most kaptam meg a jogosítványomat, és kapok autót a szüleimtól, azt mondták, hogy rám bízzák a döntést, max. 1,5 millió, de örülnének, ha találnék olcsóbban is. Mit ajánlanátok ebben az árkategóriában? Természetesen használtan. Köszi a válaszokat előre is. (És pár helyen láttam, hogy az ilyen kérdésekre jönnek a leszólások, hogy könnyű apuci pénzéből kocsit venni, de légyszi itt mellőzzük az ilyet, tényleg hasznos válaszokat várnék!)
2011. ápr. 6. 22:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ford Fiesta,Focus, Opel Astra,corsa, Toyota Yaris, és szerintem is vezess csak minnél többet csak úgy lehet rutint és tapasztalatot szerezni elvégre az itt írogató nagyokosok is így kezdték.
2011. ápr. 7. 19:03
 22/32 anonim ***** válasza:
Toyota Yaris 1.3-mal kezdte húgom is...igazi kiscsaj autó. Ha meg igazán meg akarsz tanulni vezetni, akkor kockalada vagy skoda 120L :D csók
2011. ápr. 7. 20:35
 23/32 anonim ***** válasza:
amiket felsoroltak mind nagyon jó kocsi, de egy jó tanács, ha keresgélsz a neten és benzinest akarsz érdemes a gázos kocsikat is nézni mert ugye azok a fránya benzinárak egyre csak feljebb kúsznak de a gáz stabil 210ft-on áll, így majdnem 2x annyit autózhatsz ugyanannyi üzemanyagköltségen
2011. ápr. 7. 20:45
 24/32 A kérdező kommentje:
Mindenképp dieselt keresek, de úgy látom, hogy ezekből kisebb a választék. Azon tanultam meg vezetni, itthon benzines autók vannak, viszont a barátomé is diesel, és sokkal jobban szeretem vezetni, mint a benzinest.
2011. ápr. 7. 21:07
 25/32 anonim ***** válasza:

Szia nagylány!:)

Nézd meg ezeket is: Volkswagen Lupo Diesel:)

Ezek aranyos autók,dieselek is,nyomatékosak is,meg ez kezdő autónak tökéletes.Nagyon sok hölgyet láttam már ilyen autóval,akik kezdők!Szerintem ez tökéletes választás lenne,de csak akkor ha nem vagy nagydarab mert kényelmetlen lenne egy kicsit:)

[link]

2011. ápr. 11. 11:59
 26/32 A kérdező kommentje:
Jajj de kis édes! :) Köszönöm szépen a válaszod! :)
2011. ápr. 11. 20:08
 27/32 anonim ***** válasza:
51%
Hölgynek üzenem: Na tetszenek ezek a kocsik? (LUPO) 3.5 liter gázolajjal elmegy 100km :)
2011. ápr. 12. 16:40
 28/32 anonim ***** válasza:
51%
Azt hittem én vagyok a kis "édes" :$ hehe :D
2011. ápr. 12. 17:18
 29/32 anonim ***** válasza:
Liba
2011. ápr. 12. 18:04
 30/32 A kérdező kommentje:
Igen, tetszik a Lupo, de nem hiszem, hogy erre fog esni a választásom, mert nagyobb karosszériájú autót szeretnék. De minden esetre elgondolkodtató. :) Köszönöm mégegyszer. A libát pedig remélem nem nekem szántad, ha mégis, akkor nemtudom, miből következtetsz, foggalmad sincs róla, hogy milyen vagyok valójában. :)
2011. ápr. 12. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!