Milyen autót ajánlanátok 17 éves lánynak első autónak?
úúúúúúúúúristen ennyi suttyó parasztot még nem látott a föld. azért mert ti bicikliztek azért más vezethet...
www.hasznaltauto.hu itt beirod hogy kb. mennyit szánsz rá kiválasztasz egy tipust és keresel ízlésed szerint
www.nepitelet.hu ha találtál egy autot és meg szeretnéd tudni hogy mennyire jó akkor ezen az oldalon meg tudod nézni
Azért linkeltem be a yarisokat és a corsákat mert ezek a legkedveltebb nöi autók. müszakilag is jók(föleg a yaris)
De ezeken kívül rengeteg auto van és szerintem az lesz a a legjobb ha magad választod ki mivel hogy te fogod használni nem pedig mi
Szia!
Mit szólsz valami ilyesmihez?
Miniautót ne vegyél, mert mivel nincs tapasztalatod, biztonságos autóra van szükséged. És a kis lélekvesztők nem biztonságosak. De az Astra jó megoldás lehet. És még az ősöknek is spórolnál...:))
Üdv.
Ugyan nem tudom ,hogy neked milyen az ízlésed,de én jelenleg egy ilyen kocsiért dolgozok:(Opel Astra H)
Egyébként jó tanács:ne franciát,olaszt,illetve ne vegyél tuningolt kocsit.
Szia Kislány!
Felejtsd el a hülyéket,és a bunkókat,ne foglalkozzál velük!
Azt is felejtsd el,hogy "csak olasz autót ne vegyél" ezt csak az mondja akinek soha nem is volt!
Nekem Fiatom van,és nagyon meg vagyok vele elégedve.Szerintem az nem véletlen hogy több puntót adtak el a világon,mint astrát,és golfot összesen.Szerintem Neked első autónak egy puntó tökéletesen megfelelne!
Nézd csak pl. ezt:
Remélem tudtam segíteni,ja és mindenképp benzinest vegyél!
En egy hasznalt tizeves Peugeot 306ot vettem elsoautonak (majd 200ezer kmrel), 300ezerert, frissjogsiskent meg ugyis meg meghuzza az ember itt-ott. De annyibol mar ujabbra is futja. Benzinest ajanlom en is, a benzinmotorban valahogy jobban bizom, meg en azon is tanultam, azt szoktam meg, ja es az telen se hagy cserben. De ezt a vitat mar lejatszottak itt joparszor :)
Azokkal ne torodj akik irigykednek, mellesleg tapasztalatot ugyis csak vezetes kozben szerez az ember. Eleinte en se egyedul vezettem, hanem megkertem valakit hogy uljon be mellem, begyakoroltuk rendesen a koli-egyetem kozti utat, es eleinte azon mentem nap mint nap. Aztan kesobb valtoztattam mindig az uton, kicsit masfele, kicsit mashogyan...
bele fogsz jonni, ne aggodj, es grat :)
hát,én azt tudom mondtani,valami kicsi,olcsó autót nézz,amit "nem sajnálsz" annyira hogy ha meghuzod ilyesmik...
ötletnek még annyit tudok mondani hogy német autót nézz/etek
nekünk opelünk van[1990es omega] 236ezer párszáz km-el és egyszer kellett haza vontatni[apám elfelejtett vezérműszijat cserélni] amúgy semmi
erre szavaznék:
kicsi,reálisnak [tűnő] kmel,nem egy erőgép de annyi van benne ami szerintem nekem elég[én is 17vagyok az opelünkbe 115lóerő van,de néha soknak érzem]
jó állapotban van...
esetleg még ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!