Miért nem engedik a szüleim, hogy vezessem az autót, más is van így?
20 éves lány vagyok, pár hónapja van jogsim. Apum nem ér rá velem vezetni, tényleg rengeteget dolgozik el sem várom tőle. Anyu meg nem mer velem útnak indulni, mert szerinte fater még nála is jobban szereti a "kicsikéjét" :D és ha bármi történik apa szívrohamban fog elhalálozni....
Így bátyámmal vezetek, de annak meg mi értelme? Ha a saját autónkat nem vezethetem?
hát én r.ohadtul nem várom el tőlük, hogy elfingom magam és kapjak egy autót.
kellemetlen is lenne "apa tankolni szeretnék", "apa kellene téli gumi, nyári gumi " stb....
Mondjuk előbb-utóbb biztosan lesz egy kis kocsim, de még nem említették meg, én meg ne fogok kérni.
Tankolást meg lehet oldani saját zsebből. (Én is saját zsebből tankolom a családi autót és csak 18 éves vagyok, és még tanulok)
Télen nem kocsikázol szerintem annyit, meg olyan helyeken, úgyhogy 4évszakos gumival megoldható.
Maximum az adókat fizetik neked és kész.
Szerintem VW Phaeton mellett nem nagy fejtörés egy kis nőies autó.
Az hasznos ha batyaddal gyakorolsz, frissjogsiskent meg tenyleg nem egybol a vadonatuj autot kell nyuzni :)
De ha batyad szerint mar belejottel, szerintem idovel beszelj veluk, esetleg mondhatja o is hogy mar jol vezetsz.
A jogositvany megszerzese es a vezetni "tudas" pontosabban a vezetesi erzek kifejlodese kozt azert van jopar honap, ha nem ev...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!