Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem engedik a szüleim,...

Miért nem engedik a szüleim, hogy vezessem az autót, más is van így?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, pár hónapja van jogsim. Apum nem ér rá velem vezetni, tényleg rengeteget dolgozik el sem várom tőle. Anyu meg nem mer velem útnak indulni, mert szerinte fater még nála is jobban szereti a "kicsikéjét" :D és ha bármi történik apa szívrohamban fog elhalálozni....

Így bátyámmal vezetek, de annak meg mi értelme? Ha a saját autónkat nem vezethetem?

2011. ápr. 6. 22:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Milyen kocsitok van?
2011. ápr. 6. 22:14
 2/17 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem.Nekem is van ilyen ismerösöm akiknél fontos volt h a gyereknek jogsi legyen,csak épp nem engedik vezetni a családi kocsit.Akkor inkább ne engedték volna meg a jogsit se.Egyik barátnőm ezért nem tanult meg jól vezetni mert nem adták neki soha mai napig nem a legjobb vezető,bár van ellenpéldám is.Ahol ennyire tiltják meg nem adják a kocsit ott sajnos a gyerek sem tud úgy gyakorolni.
2011. ápr. 6. 22:15
 3/17 A kérdező kommentje:
VW Phaeton
2011. ápr. 6. 22:16
 4/17 anonim ***** válasza:
Ja mondjuk úgy már jobban értem.
2011. ápr. 6. 22:17
 5/17 A kérdező kommentje:
végül is gyakorolni tudok, mert bátyám nagyon aranyos, munka előtt, vagy munka után jön, hogy vezessünk. Attól függ hogy dolgozik, meg én is ráérek-e. Ő nagyon jól vezet, és azt mondja ő simán el merne már egyedül is engedni, mert szépen ráéreztem a dologra.
2011. ápr. 6. 22:18
 6/17 anonim ***** válasza:
Juteszembe, ha Phaetonra futja, akkor neked valami saját kocsi nem telne ki a költségvetésből?
2011. ápr. 6. 22:19
 7/17 A kérdező kommentje:
22:17 de miért??? Amit az előző is írt, akkor mi a fenének tettem le a jogsit?:S
2011. ápr. 6. 22:19
 8/17 A kérdező kommentje:

hát én r.ohadtul nem várom el tőlük, hogy elfingom magam és kapjak egy autót.

kellemetlen is lenne "apa tankolni szeretnék", "apa kellene téli gumi, nyári gumi " stb....

Mondjuk előbb-utóbb biztosan lesz egy kis kocsim, de még nem említették meg, én meg ne fogok kérni.

2011. ápr. 6. 22:24
 9/17 anonim ***** válasza:

Tankolást meg lehet oldani saját zsebből. (Én is saját zsebből tankolom a családi autót és csak 18 éves vagyok, és még tanulok)

Télen nem kocsikázol szerintem annyit, meg olyan helyeken, úgyhogy 4évszakos gumival megoldható.

Maximum az adókat fizetik neked és kész.

Szerintem VW Phaeton mellett nem nagy fejtörés egy kis nőies autó.

2011. ápr. 7. 06:48
 10/17 anonim ***** válasza:

Az hasznos ha batyaddal gyakorolsz, frissjogsiskent meg tenyleg nem egybol a vadonatuj autot kell nyuzni :)

De ha batyad szerint mar belejottel, szerintem idovel beszelj veluk, esetleg mondhatja o is hogy mar jol vezetsz.

A jogositvany megszerzese es a vezetni "tudas" pontosabban a vezetesi erzek kifejlodese kozt azert van jopar honap, ha nem ev...

2011. ápr. 7. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!