Mi lehet a gond? Egy Opel Calibráról van szó.
Figyelt kérdés
Valamelyik nap mentem vele és kivillant az ABS lámpa a műszerfalon, a rádió elhalkult és kibe kapcsolt. Gondoltam hogy az aksi a rossz ezért bekapcsoltam a lámpát hogy ahoz mitszól az autó. Ekkor elkezdett rángatni, majd kivettem a rádió előlapját és úgy mentem tovább. Egy idő után elaludt az ABS lámpa és később már tudtam rádiót is hallgatni. Viszont azóta ahányszor elindulok vele ezvan és csak 1 idő után tudom hallgatni a rádiót is. Jól sejtem hogy aksi a gond és cserélni kell? Ha igen akkor milyen? Elég csak azt nézni hogy 74Ah és 12V vagy mást is figyelembe kell venni? köszi a válaszokat!2011. ápr. 3. 13:08
11/15 anonim válasza:
Autóvillamossági szerelő vagyok. Nem fórumtroll.
12/15 anonim válasza:
akkor örülök mert az ilyen szakemberek adják a munkák zömét :) Küldök majd meghívót a legközelebbi továbbképzésre ,ott rákérdezhetsz az előadótól . Nem a Skodás korszakot éljük már ! A MUX-s ill. multiplexes autók kimondottan érzékenyek a megfelelő töltöttségre .....
13/15 anonim válasza:
Akkor miért van az, hogy a vadonat új C-osztályra rákötöm a diagnosztikát és 11.9 V-ot mutat? Szar az akkumulátor? Miért van az, hogy 11 V-tal a legkisebb hiba nélkül el tudok indulni? És mi van akkor ha egy általad rossznak vélt 12.3 V-os akkumulátort feltöltök majd 30 perc elteltével pl 14 V-ot mérek? Hmmm???
14/15 anonim válasza:
u.i.: Az akkumulátort terhelt állapotban kell vizsgálni...
15/15 A kérdező kommentje:
micsoda konfliktust indítottam el xD
2011. ápr. 18. 00:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!