Peugeot 406 mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Nekünk ilyen van 95-ös eléggé szép állapotban.S az lenne a kérdésem hogy akiknek a válaszolok közül van ilyen az mondja el a véleményét róla.2011. márc. 30. 20:31
1/6 anonim 

válasza:

Jó kocsi,nem rozsdásodik,kényelmes,ha jó állapotba van megbizható is.
2/6 anonim 

válasza:

Bizony jó,nekem nics de a szomszédomnak az va 6-7 éve és örökké megy vele és nem panaszkodik.
3/6 anonim 

válasza:

Ismerősömnek is ilyen van és egyre többet panaszkodik róla. 2.0 HDI az övé. Eddig nagyon meg volt elégedve vele, de újabban szinte minden hónapra jut valami hiba. És nem hajtja, nem kínozza sőt, tipikusan az a sofőr aki hihetetlen módon képes bánni az autóval ilyen szempontól. 4,9 literrel elment a 2.0-es motorral. Ez szerintem mindent elmond. Én sem hittem el először, de a computerbe benne volt az adat és megmutatta. Bár elég csiga tempóban közlekedik vele, mert előzi mindenki.
4/6 anonim 

válasza:

A Peugeot részéről egy jól sikerűlt konstrukció ! Nem a hisztis típus ... mint tudott a többi pld 206,307 ..
5/6 anonim 

válasza:

Az előzővel azért vitatkoznék egy kicsit. Bár lehet csak én fogtam ki egy jobb darabot. Több mint fél éve van nálam egy 206-os és egy rozsdásodó kipufogón kívül hozzá sem kellett nyúlni. Pedig azóta már 10 ezer km-t mentem vele. Bár az igazsághoz az is hozzátartozik hogy tényleg egy elég jó állapotú autó, mert nem volt széthajtva, vigyáztak rá nagyon és 55 000 Km-el vettem. Szóval még előjöhetnek a hibák 100ezer km körül, de annyi kilométerrel már autó legyen amelyik nem érzi meg a megtett kilométereket. Főleg a ezeken a "tökéletes" magyar utakon ...
6/6 anonim 

válasza:

Előttem szólónak ....... Igazad van ,mert vannak kívételek . Egyébként én írtam előtted ,főként francia autókat javítunk ezért írtam általánosságban . Én % arányban értettem a megbízhatóságot .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!