Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tesz a taxis ilyenkor?

Mit tesz a taxis ilyenkor?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy hívunk egy taxit, hazavisz, viszont nem bírjuk kifizetni valamilyen okból. Mondjuk legyen 5 ezer forint a fuvardíj. Ilyenkor mit csinál a taxis?
2011. márc. 28. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
beveri az arcod, ha nem várod meg vele a rendőrt.
2011. márc. 28. 16:12
 2/8 A kérdező kommentje:

És a rendőr mit tudsz csinálni?

Kiállít egy 4 ezer forintos csekket nekem?

2011. márc. 28. 16:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Vagyis egy 5 ezer forintost? :)
2011. márc. 28. 16:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem hazavitt egyszer egy taxis olcsóbbért. De én eleve szóltam már mikor hívtam is (huh, mondjuk ez így fura, nem emlékszem már hogy mit mondtam pontosan. :D), hogy nincs annyim, aztán a taxis is rendes volt, úgyhogy egy ezressel olcsóbban utaztam. De amúgy szerintem az a normális, hogy az ember nem hív taxit ha nincs nála elég pénz.
2011. márc. 28. 16:20
 5/8 anonim válasza:
Azért nem mindig kell őket sajnálni, én valamelyik nap direkt olyat kértem, hogy lehessen kártyával fizetni. Erre odaállít egy, hogy mikor már megyünk közli, hogy keres nekem egy automatát útközben, mert hogy neki hibás a kártyaleolvasója. Azt hittem felrobbanok. Csak azt bánom, hogy voltam olyan hülye, hogy miután felvettem a pénzt visszamentem. Csak mindig ezzel a társasággal utazok, az a baj.
2011. márc. 28. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekünk házibuliba pizzarendelésnél volt ilyen.

Full bevoltunk rugva és rendeltünk pizzát ,én és még két barátom rendesen odaadtuk a részünket,több pénzünk nekünk se volt,de a másik 3 srácnál nem volt pénz,Kijött a pizzásfiú meghozta a 3 pizzát és fiztetnünk kellett 3500Ft-ot és volt nálunk 2 ezer.A csávó nagyon ideges volt,egy pizzát ott hagyott a többit vitte sztornozni,dee tökre sajnáltam és nem tudtam róla,hogy a barátaimnál nincs pénz.

Taxisnál meg nyilván ha kiugrasz és elfutsz akkor egyrészt jön a többi 10-20 társa,másrészt meg rendőrt hív és előbb utóbb elkapnak,hameg jön a rendőr akkor meg felveszi az adataidat meg minden és az alapján kapni fogsz egy büntetést mely tartalmazza a taxis számláját és a dupla annyi büntetést,ha meg véletlenül nincs nálad pénz és felse tudsz venni semmit,akkor otthagyod az irataidat és egykét napon belül érte mész

2011. márc. 28. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Helyzete válogatja hogy mit tesz. Mindenesetre 5eFt nem 700, minden bizonnyal nem fog elengedni. Persze ha pénzbehajtó vagy a barátaiddal akkor sok mindent nem tehet (mondjuk azért akkor is megszívathat ha picit is leleményes, ami biztosan többe fog kerülni mint 5eFt), de ha ilyen komoly ember lennél akkor nem foglalkoznál a taxis 5e forintjával.

Mint egy étteremben, mit tehetnek veled ha nem fizetsz? A helyzet dönti el, kinél vagy, hogy viselkedtél, stb, ez mind beleszól a végeredménybe.

2011. márc. 28. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Nagybratyom taxis.

Ilyenkor lezarja az autot es visszaviszi a kiindulasi ponttol messzebbre.

Rendörrel nincs kedve szorakozni, mert rohadt hosszu procedura. Viszont elöfordul olyan is, hogy azt mondjak varj 5 percet, csesznek visszajönni.

2011. márc. 28. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!