Renault lagúna 2. 0 1995-évi autóban üzemanyag nyomásvezérlő milyen hibákat generálhat?
Sziasztok szeretném megkérdezni volt e már hasonló dolog valakinek?
Van hogy indul,van hogy nem.
mikor beindul megyek vele pár kilométert mondjuk úgy tízet
leállítom és akkor megint nem indul.Pedig mikor ráadom a gyújtást hallani ,hogy az AC pumpa dolgozik.Mégis szerintem úgy hallani hogy üresen forgatja az önindító a motort mint ha nem kapna üzemanyagot.
vannak nála olyan dolgok pl érintkezési zavar a biztosíték falon picit megmozgatom és a digitklíma visszajelzők elalszanak majd újabb mozgatásra jelez megint.
lehet köze az indításhoz a biztosíték panelnek?
Jelen esetedben szerintem nincs hozzá köze a bizti falnak!!!
Az AC pumpát próbáld ki úgy hogy leveszed a benzinszűrőről a csövet és gyújtást kapcsolsz ha tolja az üzemanyagot akkor azzal nincs gáz!!!! Illetve egy szűrő csere is jól jöhet!!!! Nekem hasonló hibám volt egy 96-os lagunán!!!
Reggelente nehezen indult be volt hogy 20x indítóztam mire elkapta és járt rendesen addig mindig megfult a kocsi!!!
A hiba nálam melegen nem jelentkezett!!!
A hiba oka: alapjárati szabályzó tisztítás és frankó minden!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!