Mi az "álomautótok"?
Figyelt kérdés
Tehát arra vagyok kívácsi, hogy melyik autót akarnátok a legjobban ha pénz nem számítana? :) Ha lehet csak 1 legyen, de akár több is jöhet, de azok közül is lécci emeljétek ki azt amelyik a legjobban kéne!2011. márc. 27. 19:18
81/87 anonim válasza:
Új, S-osztályos Mercedes 63AMG.
82/87 A kérdező kommentje:
Mondjuk a legújabb "La Ferrari" se gyenge :) : http://www.youtube.com/watch?v=iRsV6YpLsKA&feature=share
Mondjuk nekem még mindig az F40 a favorit :)
2013. márc. 21. 08:09
83/87 anonim válasza:
Nagy európai családi autó, hátsókerékhajtással, minimum öthengeres szívó benzinmotorral.
Mostaniak közül például egy E 350 BlueEFFICIENCY:
84/87 anonim válasza:
Én maradok a földön, BMW e39 535i vagy 540i, egy kevés szerencsével meg is lehet, ferrarira meg hasonló kategóriájú autókra nem csorgatom a nyálam, úgyse lesz soha. :)
87/87 anonim válasza:
Audi rs6 c7
Mercedes Cls 63amg
Toyota land cruiser
Infiniti M
Skoda Superb
Kia Sorento
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!