Mi az "álomautótok"?
Figyelt kérdés
Tehát arra vagyok kívácsi, hogy melyik autót akarnátok a legjobban ha pénz nem számítana? :) Ha lehet csak 1 legyen, de akár több is jöhet, de azok közül is lécci emeljétek ki azt amelyik a legjobban kéne!2011. márc. 27. 19:18
51/87 anonim válasza:
BMW 528I (fekete)
Jelenleg Honda civic-em van szintén fekete jókis gép azis az álmaim autója közt van :)
52/87 anonim válasza:
Pár napja én írtam be a Porsche autókkal kapcsolatos bejegyzést. Az a nagyigazság és ezzel a kérdezőbe szeretnék lelket önteni, hogy kamaszkoromban nekem is egy elérhetetlen álomnak tűnt a Porsche. Annál is inkább, mert vagyok sem milliárdos, sem politikus (:P), sem pedig lottónyertes. Egy kkv kategóriás családi vállalkozásban ügyködtem a '90-es években. Nekem a Porsche egy hatalmas ÉLETCÉL volt. Így gyakorlatilag átlagemberként, az igényeim átcsoportosításával sikerült az álmot megvalósítani használtautó képében. Amiben én különbözöm az átlagembertől, hogy vagyok olyan megszállott, hogy amíg a legtöbb ember óvakodik a használt sportkocsiktól vásárlásától az esetleges igen költséges "zsákbamacska effektus" miatt. Ez sajnos benne van a pakliban, de ahogy az ember egyre jobban belemélyed a témába hamarosan márkatársak, típusértő szerelők kerülnek az ismeretségi körbe és a téma máris "megszelidíthető". Persze, a Porschéról mindenkinek az jut eszébe első körben, hogy 15-20-30-40 millió forint és tízezres nagyságrendű rezsióradíj plusz aranyár-béli alkatrészárak a márkaképviseletben, tehát egy-egy karbantartás sokszázezer, a biztosítás és az üzemanyag meg a másik fele. No ezek is megszelidíthetők. Alkatrész: beszerezhető a gyári beszállítótól vagy ahol a dolog megengedi, bontottan. Üzemanyag: hacsak nem egy réges-régi 911-esről beszélünk, nem vészes. Biztosítás: van hobbiautós bizti is a világon. Szerelő: vannak a köreinkben jelentős márkatapasztalattal bíró egyének, akik nem ijednek meg a Stuttgart-címertől és megoldják. Nem tagadom, hogy azért egy minimalista alapautónál valóban költségesebb mulatság egy Porsche megszerzése és tartása, de korántsem annyira, mint egy komolyabb középkategóriás autót újonnan venni vagy netán törleszteni.
53/87 A kérdező kommentje:
Köszi a lelki fröccsöt ez jól jött ;) Amúgy nézegettem Porsche-t én is tudnél venni. Van pl: 129.000 Ft Porsche 924. Igaz gyenguska meg nem is 911 szint, de akkoris Porsche ;)
2011. márc. 31. 14:43
54/87 anonim válasza:
55/87 anonim válasza:
1. Peugeot 405 T16
2. Lotus Super 7
3. Peugeot 203 pickup
4. Citroen DS Cabrio
5. Jaguar XJS Lister
6. Peugeot 407 Macarena
7. Lancia Fulvia Coupe HF
8. Abarth 131
9. Lancia 037
10. Peugeot 406 Coupé Silhouette
...a legeslegjobban pedig: Peugeot 205 T16, fehérben, de mindenféle matrica nélküli utcai változat.
57/87 anonim válasza:
Ultima GTR vagy SUPERLITE SL-C vagy Gumpert Apollo
60/87 anonim válasza:
458 Italia (legjobban!!!)
F430
Alfa 4C
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!