Melyik a legjobb 125 köbcentis cross motor?
Husaberg,ktm,honda,suzuki,yamaha,kawasaki.Megbizhatóság,teljesitmény és kezelhetőség szempontokra gondolok leginkább!
Köszi!
Istenem szörnyű amiket én itt olvasok !
Na most elsősorban tudnod kell azt hogy a "cross motorok"versenygépek,magyarán üzemórásak és gyakori az hogy cserélni kell benne sok mindent.Ezért inkább azok veszik akik tényleg versenyszintre akarják használni és fenn is tudják tartani ! A Husaberg nem gyárt 125cc-s cross motort ! Amiket leírtál mind motor márka a leg megbízhatóbbak a világon,és a teljesítményben minimálisan térnek el egymástól van amikor 2 lóerővel erősebb az adott motor,szóval minimális ! Megbízhatóság teljes mértékben tökéletes.Gyakorolgass illetve olvass ezekről a motorokról könyvet,és utána hidd el,másabb lesz a hozzáállásod :) Örülök hogy segíthettem,szerintem akik értik azok ki tudják szűrni a kérdésedre a választ !
Utolsó hozzászóló vagyok !
Hagyjuk már ezt az ocsmány kifejezést hogy azért enduró mert van rajta lámpa ! Istenem ! Van aki a cross motorokat is endúróra használja,Lámpa nélkül !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!