Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legjobb 125 köbcentis...

Melyik a legjobb 125 köbcentis cross motor?

Figyelt kérdés

Husaberg,ktm,honda,suzuki,yamaha,kawasaki.Megbizhatóság,teljesitmény és kezelhetőség szempontokra gondolok leginkább!

Köszi!

2011. márc. 27. 13:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Basszus 4., akkor ez mi?? [link]
2011. ápr. 2. 00:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Sachs zx 50 ENDURO!! ENDURO odavan írva... és látni is h van rajta lámpa stb h lehessen menni vele közúton
2011. ápr. 2. 12:36
 13/15 anonim ***** válasza:
KTM 125 sx
2011. máj. 19. 19:56
 14/15 markoszk3 válasza:

Istenem szörnyű amiket én itt olvasok !

Na most elsősorban tudnod kell azt hogy a "cross motorok"versenygépek,magyarán üzemórásak és gyakori az hogy cserélni kell benne sok mindent.Ezért inkább azok veszik akik tényleg versenyszintre akarják használni és fenn is tudják tartani ! A Husaberg nem gyárt 125cc-s cross motort ! Amiket leírtál mind motor márka a leg megbízhatóbbak a világon,és a teljesítményben minimálisan térnek el egymástól van amikor 2 lóerővel erősebb az adott motor,szóval minimális ! Megbízhatóság teljes mértékben tökéletes.Gyakorolgass illetve olvass ezekről a motorokról könyvet,és utána hidd el,másabb lesz a hozzáállásod :) Örülök hogy segíthettem,szerintem akik értik azok ki tudják szűrni a kérdésedre a választ !

2015. dec. 29. 11:15
 15/15 markoszk3 válasza:

Utolsó hozzászóló vagyok !

Hagyjuk már ezt az ocsmány kifejezést hogy azért enduró mert van rajta lámpa ! Istenem ! Van aki a cross motorokat is endúróra használja,Lámpa nélkül !!

2015. dec. 29. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!