Szervizkönyv adatainak kikérése?
Figyelt kérdés
Vettem egy 5 éves kocsit, és kaptam hozzá szervizkönyvet, ami a valóságnak sztem nem felel meg.
Ha bemegyek egy azonos autószalonba akkor ott számítógépből megtudják mondani hogy volt e törve a kocsi és ha igen hányszor? Vagy ilyeneket nem lehet kideríteni.
(Ha szalonba javítják akkor bejegyzik a törést?,mert ha magánember feketén azt tudom hogy nem).
2011. márc. 26. 12:43
1/4 anonim válasza:
Töréseket meg sok annyi mindent nem jegyeznek a könyvbe . Annyi szerencséd lehet ha az elöző tulaj számlás munkákat kért azok kell ,hogy szerepeljenek az adott szervízben .
2/4 anonim válasza:
Azokban a szervizekben érdeklődj, ami fel van tüntetve a szervízkönyvben. Ott benne kell, hogy legyen a számítógépben, ha járt ott a kocsi.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, sajna csak azonos márkaképviselethez tudok menni, mert a kocsit oda-vissza 550 km utazással hoztam.
(Külsőre mindenki azt hiszi 1 éves olyan szép, de egyes illesztések az autó alatt csúnyák,berhelt mekkmester munkának tűnik.)
2011. márc. 27. 11:33
4/4 A kérdező kommentje:
Na sikerült pl:ha renaultod van menj renault szervízhez és kiadják ingyen :D:D
mindent megtudtak mondani ami érdekelt.
2011. ápr. 7. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!