Rutinból (B. Kat jogsi) eddig volt 4 órám, de teljesen össze vagyok zavarodva, hogy mit hogyan, miért csinálunk, főleg a hátramenet, na meg ez a tötymörgés kuplung fel le kapcsolgatás (Disel a kocsi) szerintetek még belejövök vagy vegyek plusz órát?
A hátramenet: ha bemész egy utcába pl és tolatnod kell.
Elindulások: hogy a kuplungot és a gázt megtanuld kezelni.
Parkolás is kelleni fog.
Dobon elindulás is kell: pl ha állsz egy piros lámpánál és dombnak felfelé kell elindulni.
Szlalomozás is kell: pl hogy ki tudd kerülni a járdaszigetet vagy akár mi mást.
Hirtelen most több nem jut eszembe.
Remélem tudtam segíteni.
10. óra a vizsga.én még rutin vizsga napján is bizonytalan vtam,de aztán végül átmentem :)
amúgy meg tényleg meg kell tanuolnod a csúsztatott kuplungot,mert ha az nem megy akkor semmi nem fog menni.
hidd el.
tapasztalat.
én hétfőn vizsgázom forgalmiból :)
Nem értem a kétségbeesésed! A minimum gyakorlás 9óra, de akkor se keseredj el, ha 15 lesz belőle. Elárulom, az emberek zöménél ez az átlag. Persze korfüggő is, de ha jól sejtem, Te fiatal vagy. És ezt a részét a vezetésnek tényleg ajánlatos jól megtanulni, mert ha csak ÉPP le tudsz vizsgázni, utána a forgalomban nehéz lesz.
Benzines autóval is lehet alkalmazni a "csúsztatott kuplungot", csak annál kell 1kis folyamatos gázadás. A dízel eltötyög gáz nélkül is.
1oktató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!