Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vélemény a QLINK SS 125 -ről?

Vélemény a QLINK SS 125 -ről?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 20. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Inkább CBR 125 használtan. Ugyanaz kb csak jobb minőségű anyagokból! Azért egy vadiuj gép 210ezerért... Annyit is érhet.
2011. márc. 20. 20:31
 2/9 A kérdező kommentje:
nekem is ez a fura miért ilyen olcsó ha új..
2011. márc. 20. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem akarlak rábeszélni csak tanácsot adok. Inkább használt CBR vagy CBF mint ez. Olcsó húsnak híg a leve mondás legyen előtted.
2011. márc. 20. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:
én biztos nemvennék ilyet kinai roncs......
2011. márc. 21. 11:34
 5/9 anonim válasza:

A hirdetésben ez szerepel:"Ideális a kezdő motorosokszámára tanulás céljából!"

Ez magyarul annyit jelent, hogy:"Aki úgy érzi, hogy élete első motorját valószínüleg rövid időn belül el fogja törni, (felborul, árokba hajt, ütközik) vagy szarrá fogja hajtani, (nem tud sebességet váltani, kuplungolni, fakezű a gázkarhoz, és botfülü a motorhangokhoz) az vegyen egy ilyet olcsón, egy év múlva dobja ki, és ha közben szerzett némi rutint, akkor vegyen igazi motort!

De erre a célra megfelel egy leharcolt, használt gép is, és ha kiderülne, hogy mégsem vagy akkora antitálentom, akkor egy megbízható márka kiöregedett példányához ezer helyen találsz szerelőt, alkatrészt, márkafanatikus arcokat (haverok, buli, fanta)... szóval én nem gondolkoznék.

2011. ápr. 3. 12:27
 6/9 anonim válasza:
Nekem is Qlink ss 125 van semmi probléma nincs vele. Még bejáratós kb 5000 fordulatig szabad pörgetni a bejáratás miatt, de kipróbáltam 7500-ig és akkor lehet érezni az erejét. Ugyan az kb mint a CBR, nagyon szép a hangja és nem gagyi mint ahogy itt sokan gondolják. Én 199000ft-ért vettem újonnan, és ennyit simán megér. Azért ilyen olcsó mert kifutó széria az eredeti ára 350000-450000 volt.
2011. ápr. 8. 13:26
 7/9 zsozso zsozso válasza:
Nekem ilyen motorom van3 éve. Az igazi 'nagy màrkàkkal' nem lehet összehasonlitani. Szerintem mérnök ezt még nemlàtta. Hanyagul összetàkolt valami. Ha valakit érdekel bövebben amiket màr szereltem rajta irjon. Szeva.
2012. júl. 9. 22:01
 8/9 anonim válasza:
Én másfél éve hajtok egy ilyet, használtan vettem...10.000Km felett jár már. Csak törődni kell vele mint a többi motorral és meghálálja. Ilyen áron simán megéri szerintem. Nekem is első(tanuló)motorként szolgál.
2013. ápr. 26. 21:50
 9/9 anonim válasza:
hello nekem is ilyen motorom van bármikor indul fogyasztása nevetségesen kevés én 1,5-2 literrel járkálok ennyi pénzért főnyeremény fékek jók az anyag használat nyilván nem a legjobb de jobban megéri mint egy cbr 3-szor ennyiért nem véletlen kezdenek teretnyerni a kinai motorok(ez elvileg japán)
2013. szept. 25. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!