Mennyi lehet a fogyasztása átlagban?
Figyelt kérdés
Egy régebbi típusú 92 évjáratú Opel S Corsáról van szó, 1400cm3 és 5 sebességes a váltó .Totálcáron a népítélet szerinte ahogy olvastam van aki azt írja hogy 8 literrel eljár valaki azt hogy 5-5.5 el.Melyik a valósabb ?Ebben az Opel típusban van 4 és 5 sebességes arra gondoltam a 4 sebességes fogyaszthat többet ?Kicsit furcsa hogy egy 1.4 es könnyű kasznis kiskocsi 8 litert fogyaszthat és a családban lévő 1.4 f Astra 6,5 litert.Tapasztalatokat a típussal és a márkáról tudnátok írni ?2009. febr. 23. 11:44
1/5 anonim 

válasza:

A fogyasztás igencsak függ attól, hogy hogyan vezetsz. Ez bőven lehet 2-3l/100km. A 8l a sportos, pörgetős vezető csinálja, az 5-6l-t pedig a nyugodt, öregapás stílusú vezetés. Az is számít, hogy városban használod, ahol sokat kell dugóban állni, és rövidebb távon használod, vagy hosszabb távon és 90-110 körüli tempóval, ahol általában az autók ideális fogyasztása van. Egyik kollégán 1.6-os Astra F-je az ő állítása szerint 5.5l/100km.
2/5 anonim 

válasza:

Szia+ De honnan veszed,hogy 8 litert fogyaszt most? Mert az teljességgel lehetetlen! Az 5 5.5 a helyes! Ha viszont annyit fogyaszt(8 l ) akkor vidd el szerelőhöz mert az rengeteg annak az autónak!
3/5 anonim 

válasza:

4/5 anonim 

válasza:

a 8 litert általában városi fogyasztásra, az 5 litert országútra írják. Ezek teljesen normális értékek. Nekem volt egy 1,3 skoda feliciám, annak a könyvve 9 litert írt városi fogyasztásra, hosszútávon 6-tal elment.
üdv: kispetya
5/5 anonim 

válasza:

nekem 90'-es 1,4es corsám volt csak jókat tudok róla mondani.4 sebességes volt a max fogyasztása 6.5-7 ltr volt városi használatban télen.nyáron 5,5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!