Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 50 cc-s robgóval Soprontol a...

EfnoX kérdése:

50 cc-s robgóval Soprontol a Balatonig lelehet menni?

Figyelt kérdés
Nyáron haverokkkal szeretnénk lemenni kismotorokkal a balatonra, a gond csak az hogy elég messsze lakunk tőle,Sopronbol akarunk Badacsonyig több mint 200km-er ezt birni fogják a kis gépek?
2011. márc. 20. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát miről lenne szó? Simson? :)

Na, de szerintem ez azért nagy túra, úgyhogy ha tudtok szerelni, és visztek szerszámot (és fel vagytok készülve, hogyha valami bedöglik, és nem tudjátok megjavítani, akkr valaki elvisz) akkor megpróbálhatjátok. De én nem tenném meg, nekem a határ 50ccm-nél az a 100 km... Na, meg ha még is lementek, akkor nem szabad csutkagázon folyton, mert széthajtjátok őket, de ezt biztosan Ti is tudjátok.

(Azért vedd figyelembe a többi választ is.)

2011. márc. 20. 09:29
 2/5 anonim ***** válasza:
hát ha sokszor megálltok akkor igen és nem fullgázon mentek meg attól függ milyen robogó
2011. márc. 20. 09:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyik Pesten lakó haverom Szombathelyen vett egy 50-es mocit, és Győrben lakik valakije. Késő estére Győrbe ért, ottaludt, aztán reggel folytatta útját. Hazahozta a motort. Aszongya a gyerek, hogy a motor az teljesen jól bírta, viszont 3 napig nem tudott székre ülni annyira kikészült a s**ge :D
2011. márc. 20. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Én egyszer a haverokkal mentem le szintén a Balatonra Pécsről egy 50 köbös Cagivával. ( ilyennel: [link] ,csak szebb ülés volt rajta) Vittünk egy ,,túlélőfelszerelést" (gyertyakulcsot, csavarhúzókat, villáskulcsokat), de szerencsére nem volt rá szükség. :D

Én annyit bütyköltem a motoron, még elindulás előtt, hogy

a hátsó lánckereket kicseréltem egy pár foggal kisebbre, így picit gyengébb lett, de alacsony fordulatszámnál is gyorsan lehetett vele haladni, és nem kellett széthajtani a motort :D

2011. márc. 20. 10:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Az éves Simsonálisra az út innen 320 km, tehát semmi sem lehetetlen. Ha jó állapotban vannak a gépek, vágjatok bele
2011. márc. 20. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!