50 cc-s robgóval Soprontol a Balatonig lelehet menni?

Hát miről lenne szó? Simson? :)
Na, de szerintem ez azért nagy túra, úgyhogy ha tudtok szerelni, és visztek szerszámot (és fel vagytok készülve, hogyha valami bedöglik, és nem tudjátok megjavítani, akkr valaki elvisz) akkor megpróbálhatjátok. De én nem tenném meg, nekem a határ 50ccm-nél az a 100 km... Na, meg ha még is lementek, akkor nem szabad csutkagázon folyton, mert széthajtjátok őket, de ezt biztosan Ti is tudjátok.
(Azért vedd figyelembe a többi választ is.)

Én egyszer a haverokkal mentem le szintén a Balatonra Pécsről egy 50 köbös Cagivával. ( ilyennel: [link] ,csak szebb ülés volt rajta) Vittünk egy ,,túlélőfelszerelést" (gyertyakulcsot, csavarhúzókat, villáskulcsokat), de szerencsére nem volt rá szükség. :D
Én annyit bütyköltem a motoron, még elindulás előtt, hogy
a hátsó lánckereket kicseréltem egy pár foggal kisebbre, így picit gyengébb lett, de alacsony fordulatszámnál is gyorsan lehetett vele haladni, és nem kellett széthajtani a motort :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!