Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Babetta 207-re jogsi kell?

Babetta 207-re jogsi kell?

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 16:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kell mivel segédmotor.
2011. márc. 19. 16:56
 2/11 anonim ***** válasza:

kell sajnos vagyis nem lenne baj mert megtanulod a kreszt de valami eszméletlen drága kocsiról nem is beszélek és akkor nem beszéltem a + pénzről...

(nekem is van babettám)

2011. márc. 19. 17:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy hány éves vagy! Ha már megvagy 18, inkább tedd le autóról és akkor kétlegyet egy csapásra. B-kat jogsi,és segédmotorra is egedély a vezetéshez.Legalább is régen így volt.Ezt se adják ingyen, meg azért tudni is kell.
2011. márc. 19. 17:21
 4/11 A kérdező kommentje:
15 leszek azért kérdeztem mert ha kell akkor lerakom ballagás után és veszek egy komolyabb 50ccmes motor
2011. márc. 19. 18:55
 5/11 anonim ***** válasza:
No, én akkor nem sokat segítettem! Ha csak ki nem várod azt a három évet.Azt meg biztos nem akarod, én se birnám ki! 17:21 votam.
2011. márc. 19. 20:12
 6/11 anonim ***** válasza:
25%
Ha csak egy Babetta 207 típusú motorra akarod letenni akkor felejtsd el.Nagyon drága rá a jogsi és sz.rt se ér az a motor.Kész életveszélyes mert nagyon lassan megy nagyon gyenge.Én most akarok megszabadulni tőle mert egyszerűen megutáltam ezt a BICIKLIT!
2011. márc. 19. 21:41
 7/11 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:41

Hát igen a Babetta nem motor, bár én szeretem, de nem valami jó közlekedésre, bár suliba+ haverokhoz elvisz, és az enyém 55-el megy ami azért szép tempó, és gyorsabb, mint egy bicikli.

2011. márc. 20. 09:38
 8/11 A kérdező kommentje:
inkább akkor veszek egy simson s51endurot és kész
2011. márc. 20. 09:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem olyan rossz az a Babetta. Nekem pont 30 éve van meg.Jó nem "repülő" de hálás kis motorosbicikli. Nagyon egyszerű a karbantartása is.Nálam inkább a fékekkel volt, van gond, meg a röpsúlyos indítással.De hát ezeket néhány óra alatt meglehet oldani. Vigyázz rá mert már lassan csak kifognak "kopni". Üdv egy Babetta kedvelőtől! :)))
2011. márc. 20. 10:21
 10/11 anonim ***** válasza:

"Én most akarok megszabadulni tőle mert egyszerűen megutáltam ezt a BICIKLIT!"

Hallod, engem érdekelne a babszid, irj egy privit és ha megdumáljukí:D

2011. márc. 20. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!