Igazatok van, vegyetek 500-ért egy félig szétrohadt német autót, megy mint a tatár, nem számít ha folyton karosszériásnál van vagy a szerelőnél. Nem vagyok szerelő, igaz, és CSAK egy nő vagyok. De a kérdés úgy szólt ennyi pénzből mit ajánlanánk. Ti egy öreg, de legalább német autót, én meg egy fiatal, de olcsóbb típust. A kérdező nem részletezte milyen teljesítményű autóra gondolt, mire használná stb.Ti kezdtetek marni, nem én.
2011. márc. 18. 15:18
12/18 anonim válasza:
gondolkozz már egy kicsit! nem véletlen adják a 15 éves vw-ent ugyan annyiért mint az 5 éves szar wagon R-ert :D én személy szerint kamionos vagyok és nyílván azok közé tartozhacc akik 70-el cammognak az autopályán és nem előzhetem meg mert január 1-től nem lehet előzni kamionnal sehol. mmeglátjátok a visszapillantoba a 40 tonnás kamiont és már csak egyből 65-el mentek xD tiszta rossz esküszöm.
2011. márc. 18. 15:22
13/18 anonim válasza:
Mindenkinek megvan a maga kocsibuz.isága. A suzukiban is vannak jók, vannak rosszak, VW ugyanez. Csak ti nem veszitek észre. Mindenki azt isteníti amije van. Én személy szerint a wagon-r-es nő mellett állok, igaz, hogy a Wagon-R nem egy isten, de legalább ő nem szekálja más kocsiját.
2011. márc. 18. 16:01
14/18 anonim válasza:
Suzi ......F Astra ,sima 8 szelep ....sose lesz nagy kiadásod ..
2011. márc. 18. 16:32
15/18 anonim válasza:
ellehet menni a szutyok fapados suzukival is. de egy kettesgolf ahhozképest luxusautó.
2011. márc. 18. 16:34
16/18 anonim válasza:
16:01-nél a pont!
Meg kell nézni hogy kik szokták szidni a kocsikat...A vw-sek a bmw-sek... mig egy suzukis vagy egy toyotás normálisan leírja a véleményét fikázás nélkül.
ennyiért én japán kocsit ajánlanék mindegy hogy melyik.
2011. márc. 18. 21:03
17/18 anonim válasza:
Ne szidjátok már a wagon R-t könyörgöm... Főleg ha még nem ültetek benne. Ha olyan sz*r lenne, nem adtak el volna annyit belőle. Én meg volswagent nem vennék, mert annak csak neve van manapság.
15:10-es meg ha "minősíthetetlen szar" az ignis akkor vegyél helyette egy tízezer köbcentis raj audit, az neked való...
Ja és nem hiszem, hogy a wagonR játék lenne. Szerintem egy nagyon jól használható kisautó.
2011. márc. 18. 22:22
18/18 anonim válasza:
szerintem ha városba kell akkor jó a suzuki is nem kell 1.9-es golfot venn ha ki mész a városból komolyabb távra akkor szerintem inkább vw
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!