Milyenkocsit ajánlanátok nekem?

mennyiidősre gondoltál?
én mindenképp dízelt ajánlanék. sokkal jobb a fogyasztása. és nemduplázódik a fogyasztás ha kicsit megtaposod se..

Kezdő jogsisnak hátsókerekeset neméppen, mert télen meglepődsz.
Válassz olyat, ami megbizható, japán, koreai autók ilyenek, persze egy bmw is megbízható de nemfeltétlen az idősebb fajta. Inkább elsőkerekeset vegyél, illetve vedd figyelembe, hogy átiratási költség is van és kezdő jogsival a biztosítás is drága. Használt autónál természetes az állapot az elsődleges, mert hiába megbízható, hiába bmw ha széthajtotta valami hülye.

Szia! Én tavaly vettem egy Renault Megane II-es Limuzint, 1.3m -ért, nekem két éve van jogsim, idén leszek 20. Szóval csak előre szólok, a biztosításom egy évre 80 ezer. Persze nekem saját néven van. Különösebb baja nincs a kocsinak, 2004-es, 1.6-os, 116 lovas, fogyasztása 6-7 (pálya, város), kényelmes. Viszont ha németet vagy japánt akarsz, akkor árban gondban lehetsz. Én talán akkor az opel astrákat ajánlanám. Van köztük, ami elég jól néz ki, és megbízható autó. Persze a G-re gondolok.
Én nem arcoskodásból vettem a kocsit, nem arra mentem, hogy hú de menő legyen (szerintem jól néz ki kívülről, belül is, bézs színű bőr, auto klíma, cd-s hifi, légzsákok) hanem hogy kényelmes, és belül igényes. Megjegyzem, a csajoknak is jobban bejön, ha belül igényes egy kocsi:D
Szóval, hátsókerekest kerüld, több okból is. 2000-es motort is, szerintem. Amúgy ne a lóerőt nézd, hanem a nyomatékot. Száguldozni úgysem tudsz, viszont a gyorsulás jól jön lámpánál, előzésnél. A dízelek dinamikusabbak, viszont 130 000 km után k.urva sok gond van velük. Tapasztalat. Nekünk passatunk van, 3 éves, most akarjuk eladni, jah, és dízel. A kereskedő mondta, hogy még ilyet nem látott. nagyon ritka a jó állapotban lévő dízelautó!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!