Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyenkocsit ajánlanátok nekem?

Milyenkocsit ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés
Kezdő josgsis vagyok 1 millió forintom van á.Legyen bene erő valamilyen szinten legyen nagy is főleg dízel de jöhet benzines is.Ja és azért nelegen Kr.e 200ban gyártott
2011. márc. 16. 19:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Akkor a BMW e39 van dízel,benzines amit szeretnél nem túl öregek és hátsó kerekes:D én tuti azt vennék.
2011. márc. 16. 19:20
 2/16 anonim válasza:
Egy Opel Corsa mennyiben van havi szinten (biztosítás, benzin, minden) ha minden nap kb 20 km-t vezetek vele?
2011. márc. 16. 19:24
 3/16 anonim válasza:
Előző vagyok, bocsi, ezt kérdésként akartam kiírni, nem ide akartam, csak bekattant a netem és visszalépett ide, mikor küldtem. Ne haragudj!
2011. márc. 16. 19:25
 4/16 A kérdező kommentje:
1.Jó lenne csak az 1 milliós határ alatt igazából csak nagy köbcentis benzinesek vannak ami kezdőként szerintem erős is meg tankolni se lenne egy leányálom
2011. márc. 16. 19:27
 5/16 anonim ***** válasza:

mennyiidősre gondoltál?

én mindenképp dízelt ajánlanék. sokkal jobb a fogyasztása. és nemduplázódik a fogyasztás ha kicsit megtaposod se..

2011. márc. 16. 19:29
 6/16 A kérdező kommentje:
hát olyan 1998 felettire de valamivel idősebb is jöhet
2011. márc. 16. 19:29
 7/16 anonim ***** válasza:

Kezdő jogsisnak hátsókerekeset neméppen, mert télen meglepődsz.

Válassz olyat, ami megbizható, japán, koreai autók ilyenek, persze egy bmw is megbízható de nemfeltétlen az idősebb fajta. Inkább elsőkerekeset vegyél, illetve vedd figyelembe, hogy átiratási költség is van és kezdő jogsival a biztosítás is drága. Használt autónál természetes az állapot az elsődleges, mert hiába megbízható, hiába bmw ha széthajtotta valami hülye.

2011. márc. 16. 19:30
 8/16 anonim ***** válasza:
Akkor a régebbi széria e34 525tds már kb 600.000ft-ért szépet kapsz és 143LE:D Nekünk volt nem eszik sokat.kb.8liter gázolaj am meg mindegy lassan ,hogy dízel vagy benzines mert folyton emelik és egy árba van.
2011. márc. 16. 19:31
 9/16 A kérdező kommentje:
a biztositás nemgond mert anyám nevén lesz. 525 TDS-e volt apámnak és nekübnk sajnos nincsenek vele jó tapasztalataink
2011. márc. 16. 19:34
 10/16 anonim válasza:

Szia! Én tavaly vettem egy Renault Megane II-es Limuzint, 1.3m -ért, nekem két éve van jogsim, idén leszek 20. Szóval csak előre szólok, a biztosításom egy évre 80 ezer. Persze nekem saját néven van. Különösebb baja nincs a kocsinak, 2004-es, 1.6-os, 116 lovas, fogyasztása 6-7 (pálya, város), kényelmes. Viszont ha németet vagy japánt akarsz, akkor árban gondban lehetsz. Én talán akkor az opel astrákat ajánlanám. Van köztük, ami elég jól néz ki, és megbízható autó. Persze a G-re gondolok.

Én nem arcoskodásból vettem a kocsit, nem arra mentem, hogy hú de menő legyen (szerintem jól néz ki kívülről, belül is, bézs színű bőr, auto klíma, cd-s hifi, légzsákok) hanem hogy kényelmes, és belül igényes. Megjegyzem, a csajoknak is jobban bejön, ha belül igényes egy kocsi:D

Szóval, hátsókerekest kerüld, több okból is. 2000-es motort is, szerintem. Amúgy ne a lóerőt nézd, hanem a nyomatékot. Száguldozni úgysem tudsz, viszont a gyorsulás jól jön lámpánál, előzésnél. A dízelek dinamikusabbak, viszont 130 000 km után k.urva sok gond van velük. Tapasztalat. Nekünk passatunk van, 3 éves, most akarjuk eladni, jah, és dízel. A kereskedő mondta, hogy még ilyet nem látott. nagyon ritka a jó állapotban lévő dízelautó!!!!!!!

2011. márc. 16. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!