Bebettán hogy állítsam be a gyújtást?
Figyelt kérdés
Szóval már tudom hogy kell, csak ugye az alaplapon van egy jelölés és a forgórészen, de a forgórészen nekem nincs, pedig ez még az eredeti... Szóval hol keressem? Mert nem találom.2011. márc. 15. 20:07
1/12 anonim válasza:
Jó kérdés nekem is van 2 de a gujtáson nem kellet semmit se változtatnom. Mi a baja a tiednek? Nem folyamatos a szikra??
2/12 anonim válasza:
Am a 206-osoddal van a gubanc??
én irtam a kipuról itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__123..
:DD
3/12 A kérdező kommentje:
Cserélve lett az alaplap, és be kéne állítani...(Néha nehezen indul, és ha megtartom a sebességet, akkor furcsa hangja van, esetleg rakjak fel Youtube-ra videót?) De a forgórészen hol keressem a jelölést? Nincs rajta semmi.
2011. márc. 15. 20:16
4/12 A kérdező kommentje:
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:14
Azzal bizony. :)
Esetleg ötleted, hogy hol keressem a jelölést? (Azért láttam, hogy te értesz hozzá...) :D
2011. márc. 15. 20:17
5/12 anonim válasza:
Msn-ed van?? Ott eltudnám mondani h hol keresd, csak nekem is meg kell néznem az enyémen hogy ne mondjak hulyeséget:D
6/12 A kérdező kommentje:
Van, priviben küldöm.
2011. márc. 15. 20:35
7/12 anonim válasza:
Lécci ide küld mert a másikat feltörték: bebu1997@citromail.hu
8/12 anonim válasza:
A Babettánál az a szerencse, hogy a lendkerékmágnes az alaplap közepén helyezkedik el, így járó motor mellett is lehet állítani az alaplapon, én hang alapján szoktam beállítani, felpörgetem majd lassan elfordítom az alaplapot és amikor hallani rajt, hogy szépen veszi a fordulatot ott meghúzom a csavarjait és kész.
9/12 anonim válasza:
A lendkereket a kezedbe veszed. Meglátod az oldalán a mágneseket, és az egyik mágnesben lesz egy kis mélyedés. Na az a jelölés.
10/12 anonim válasza:
A lendkerék elején van egy kis nyíl a forgásirány jelölésére,valamint egy festékpötty.
Ehhez képest ha fölülről ránézel a lendkerékre a tekercsek között BALRA a harmadik mágnes-szelvényen kell,hogy legyen a jel,ami olyan,úgy néz ki,mintha késsel/körömmel egy centis mélyedést csináltak volna.
Tehát: Ha a nyíl/és a pötty az első kerék fele van,akkor kell hogy lásd fölülről a két tekercs között a kis bevágást/karcolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!